ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τα επόμενα βήματα

Ο Απόλλων Σμύρνης προετοιμάζεται για τις αλλαγές του Ιανουαρίου
Στιγμιότυπο από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ

Δεν θα είναι λίγες οι μεταγραφές που θα κάνει τον Ιανουάριο ο Απόλλων Σμύρνης. Βέβαια, για κάποιες θέσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς πρώτα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Θεωρητικά η μαύρη λίστα έχει κλειδώσει και είναι μεγάλη. Μόνο που υπάρχουν παίκτες σε αυτή που δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για το μέλλον τους και ας έχει ήδη παρθεί η απόφαση για εκείνους. Επιπλέον, για να λυθεί ένα συμβόλαιο, πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Ορισμένες υποθέσεις, δεν θα είναι εύκολες.

Ωστόσο, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτό τον τομέα. Είναι ένα από τα θέματα που θέλουν στην ΠΑΕ να προχωρήσουν. Τα διαζύγια που θα βγουν θα βοηθήσουν τόσο για να ανοίξει χώρος όσο όσο και για να ελαφρυνθεί κάπως το μπάτζετ. Η ενίσχυση θεωρείται δεδομένη, αλλά προς το παρόν χωρίς διάθεση για μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κοπεί περιπτώσεις που ζήτησαν κάτι παραπάνω.

Ο Απόλλων Σμύρνης καίγεται για στόπερ, κάτι που δεν είναι νέο, και γίνεται σημαντική προσπάθεια ώστε ένας τουλάχιστον να αποκτηθεί σχετικά σύντομα. Το Sportime αποκάλυψε πως ο Κώστας Γιαννούλης αρέσει, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Το όνομα του Φάνη Μαυρομμάτη επίσης έπαιξε, αλλά από τη στιγμή που πλέον αγωνίζεται στον Ατρόμητο, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών με συμβόλαια που εξετάζονται. Και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται και ο απαραίτητος χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μαζί τους.

Κλείνοντας, από την Ελλάδα έχουν προταθεί/εξεταστεί ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις. Πιο πιθανή θεωρείται, πάντως, η λύση του εξωτερικού για την πλειοψηφία των μεταγραφών με τα τωρινά δεδομένα. Εξαιρέσεις θα υπάρξουν, όπως η απόκτηση τρίτου τερματοφύλακα. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κυρίτσης έχει εκδηλώσει την πρόθεση να αποχωρήσει. Μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Δημήτρης Πολίτης του Απόλλωνα Πόντου.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ