Απόλλων Σμύρνης: Το ερωτηματικό στα στόπερ

Πέντε κεντρικούς αμυντικούς έχει στο ρόστερ του ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά τουλάχιστον μία μεταγραφή θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση το καλοκαίρι. Το ερώτημα είναι πόσοι από το νυν ρόστερ θα βρίσκονται και την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Χρήστος Λισγάρας. Ο Απόλλων Σμύρνης το προηγούμενο καλοκαίρι του προσέφερε διετές συμβόλαιο...

Πέντε κεντρικούς αμυντικούς έχει στο ρόστερ του ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά τουλάχιστον μία μεταγραφή θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση το καλοκαίρι.

Το ερώτημα είναι πόσοι από το νυν ρόστερ θα βρίσκονται και την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Χρήστος Λισγάρας. Ο Απόλλων Σμύρνης το προηγούμενο καλοκαίρι του προσέφερε διετές συμβόλαιο και έτσι ο Γιαννιώτης στόπερ θα είναι και του χρόνου κάτοικος Ριζούπολης.

Από τις υπόλοιπες περιπτώσεις η κάθε μία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες με εξαίρεση τον Κάρλο Μπρούσιτς. Ο Κροάτης αποκτήθηκε στο παρά των μεταγραφών μετά τον τραυματισμό του Αντίλ Ραΐλι, μπορούσε να ανταποκριθεί μόνο σε σύστημα με τριάδα στην άμυνα και ακόμη και εκεί, δεν έδειξε όσα θα ήθελαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Από τους υπόλοιπους ο Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες μπορεί να πήρε… σπίτι του τη φανέλα του βασικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα παραμείνει. Πρόταση ανανέωσης δεν του έχει γίνει. Ακόμη και εντός των τειχών αυτό έχει εκπλήξει ορισμένους. Είναι, όμως, θέμα διοίκησης και του τι του χρεώνει. Υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει κάτι, αλλά πλέον και ο Βραζιλιάνος κοιτάει για αλλού. Ας μην ξεχνάμε πως τον Ιανουάριο ομάδα της Τουρκίας του χτύπησε την πόρτα και ο Απόλλων Σμύρνης δεν τον άφησε.

Τέλος, Ραΐλι και Αντρέ Κάλισιρ έχουν ένα κοινό, ότι ουσιαστικά δεν έδειξαν τι μπορούν να προσφέρουν. Ο πρώτος γιατί στο ντεμπούτο του έπαθε χιαστό. Οι διοικούντες του είχαν στείλει το μήνυμα πως θα ανανεώσει για έναν χρόνο. Ακόμη πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά ο Μαροκινός, που πλέον είναι υγιής, περιμένει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κοιτάξει προς ΗΑΕ. Ο Κάλισιρ δεν πήρε σερί ματς και γι’ αυτό ακόμη οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν κατασταλάξει. Ως έναν βαθμό θεωρούν πως έχει αδικηθεί από τη γενικότερη διαχείριση που έγινε από όταν αποκτήθηκε.