Απόλλων Σμύρνης: Το unfair και ο επόμενος

Δεν είναι λίγες οι φορές που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει πάει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Απόλλων Σμύρνης έχει πάει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική. Σχεδόν κάθε προπονητής φεύγει με πικρία και έχει να λέει τις δικές του εμπειρίες από τη Ριζούπολη.

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο επόμενος. Ο Απόλλων Σμύρνης τον προσέλαβε για 1,5 χρόνο, αλλά αρκούσαν οι αγώνες των πλέι άουτ για να βγουν συμπεράσματα. Οι διοικούντες, σε ματς που δεν είχαν ουσιαστικά ενδιαφέρον, με παίκτες που είχαν το μυαλό τους στην παραλία και διάφορα ακόμη κωμικοτραγικά γεγονότα που συνέβησαν (αποκορύφωμα η… οργάνωση που υπήρχε πριν τον τελευταίο αγώνα), έκριναν πως ο Μακεδόνας τεχνικός πρέπει να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα άτομα από πολύ νωρίς είχαν πιάσει το αφεντικό και του έλεγαν διάφορα και τελικά τον έπεισαν. Μετά τους 3-4 πρώτους αγώνες το κλίμα άρχισε να διαμορφώνεται και γι’ αυτό ξεκίνησαν και συζητήσεις με άλλους.

Αργύρης Γιαννίκης, Ρικάρντο Σα Πίντο και Γιάννης Πετράκης δέχτηκαν τηλεφωνήματα. Παράλληλα, υπήρξε οδηγία για σκανάρισμα στην ιβηρική αγορά, ενώ εκείνος που αυτοπροτάθηκε ήταν ο Τζανλούκα Φέστα. Ο πρώτος έριξε άκυρο, ο δεύτερος έχει μεγάλο κασέ και ουσιαστικά δύο είναι τα ονόματα που παίζουν από αυτά που αναφέραμε. Η διαφορά είναι πως ο Ιταλός θέλει σαν… τρελός να πάει στη Ριζούπολη και το δείχνει, ενώ ο Πετράκης θα θέσει τους δικούς του όρους.

Σε κάθε περίπτωση αυτά θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς. Εκείνο που πρώτα πρέπει να γίνει, είναι να κλείσει το θέμα του Χάβου. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος υπέγραψε κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, πήρε εγγυήσεις πως θα χτίσει τη δική του ομάδα το καλοκαίρι και όλα αυτά άλλαξαν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Εάν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται για τον τρόπο που ορισμένοι στη Ριζούπολη σκέφτηκαν πώς δεν θα πληρωθεί η αποζημίωση, μιλάμε για μία τουλάχιστον unfair κίνηση.

Διαβάστε επίσης

Απόλλων Σμύρνης: Εκεί ρίχνει λεφτά

Θα γίνει δεύτερη ανατροπή;

Ο νέος ρόλος που έπεσε στο τραπέζι για Τσαμπούρη