Βασικό στέλεχος της ομάδας, χαρακτηρίζει τον Νταβίνο Βέρχουλστ, με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης.

O Aπόλλων Σμύρνης ξεκαθάρισε οτι υπολογίζει κανονικά τον Νταβίνο Βέρχουλστ που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Βασικό στέλεχος της ομάδας, χαρακτηρίζει τον Νταβίνο Βέρχουλστ, με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης.

Ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Ηλία Κυρίτση εξέδωσε τη Δευτέρα (10/1) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με τον νεαρό τερματοφύλακα να επιστρέφει στην Καβάλα.

Παράλληλα και ενώ το κενό του Κυρίτση κάλυψε ο Σλοβένος Γκρέγκα Σόρτσαν, όσον αφορά την τριάδα των πορτιέρε, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκαθάρισε οτι ο Νταβίνο Βέρχουλστ – mvp στο 0-0 με τον Ολυμπιακό την 16η αγωνιστική της Super League 1 – παραμένει βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η επίσημη θέση της διοίκησης είναι οτι ο Βέρχουλστ υπολογίζεται κανονικά. Εκτός αν ο Βέλγος κίπερ που το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2023, ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει. Εκεί αλλάζουν τα δεδομένα. Μεγάλος πλέον ο συναγωνισμός κάτω από τα δοκάρια!

Πέντε οι χειμερινές προσθήκες για τον Απόλλωνα, μετά τους Σόρτσαν, Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε, Γιαννιώτα και Σίγκνεβιτς. Πλέον αυτό που ψάχνουν στη Ριζούπολη, αλλά δεν έχουν βρει κάτι που να τους κάνει κλικ είναι το 10άρι. Πολλές περιπτώσεις έχουν εξεταστεί, αλλά καμία δεν κάνει τη διαφορά.