Ο Μπαράλες σκοράρει στο Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης

Το καλοκαιρινό φλερτ που είχε ο Απόλλων Σμύρνης με τον Χερόνιμο Μπαράλες και η έφεση του τελευταίου να σκοράρει στη Ριζούπολη

Την πρώτη του ήττα επί εποχής Τζανλούκα Φέστα γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης. Χερόνιμο Μπαράλες ο παίκτης που έκανε τη ζημιά ή αλλιώς ο συνήθης ύποπτος.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως σκόραρε στη Ριζούπολη ο Αργεντινός φορ. Στο ίδιο γήπεδο είχε βρει δίχτυα και την προηγούμενη σεζόν, όταν ο Αστέρας Τρίπολης είχε επικρατήσει ξανά με 1-0. Το σερί του, όμως, δεν σταματάει εκεί. Γκολ είχε βάλει και στο 0-3 της τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν 2018-19, όταν φορούσε τη φανέλα της Λαμίας. Τις υπόλοιπες σεζόν που αγωνίστηκε στη Super League 1, ο Απόλλων Σμύρνης απουσίαζε.

Από εκεί και πέρα, το Sportime είχε αποκαλύψει πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το καλοκαίρι ασχολήθηκε μαζί του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που απασχόλησε τους ανθρώπους της. Αποτελεί σταθερή συμπάθεια ο 34χρονος επιθετικός μόνο που έως τώρα όλο κάτι συνέβαινε.

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν ο Μπαράλες είχε τάσεις φυγής από την Τρίπολη. Ο λόγος ήταν ξεκάθαρα οικογενειακός. Προτιμούσε να πάει στην Αθήνα και ο Απόλλων Σμύρνης επιχείρησε να το εκμεταλλευτεί. Έγιναν και επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από τη στιγμή, όμως, που ο παίκτης είχε συμβόλαιο, η υπόθεση δεν προχώρησε. Μπορεί να ακούστηκαν σενάρια και για άλλες ομάδες, αλλά μία ήταν εκείνη που έδειξε τόσο ζεστό ενδιαφέρον και όλα αυτά πριν την τότε αλλαγή προπονητή στους «κυανόλευκους».