Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ LIVE: Σέντρα στις 15:00 στο «Γεώργιος Καμάρας», σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Απόλλων Σμύρνης και Γιώργος Παράσχος θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμος. Έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να συνεχίσουν τη σεζόν έως το τέλος με όσα είχαν γίνει

Απόλλων Σμύρνης και Γιώργος Παράσχος θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμος. Έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να συνεχίσουν τη σεζόν έως το τέλος με όσα είχαν γίνει.

Με το σφύριγμα της λήξης μετά το Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός αποκαλύψαμε την πρόθεση του Γιώργου Παράσχου να παραιτηθεί. Το είπε στη συνέχεια και στα αποδυτήρια αυτό και παρουσιάζεται ανένδοτος. Ούτως ή άλλως έχει ραγίσει το γυαλί με τη διοίκηση.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά και δεν αιφνιδιάζει κανέναν. Οι διοικούντες το γνώριζαν πως σε περίπτωση νίκης επί του Παναιτωλικού ο έμπειρος τεχνικός θα θελήσει να φύγει μόνος του. Έκανε το καθήκον του, η ομάδα ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και μπορεί να κοιτάξει από τώρα την επόμενη ημέρα. Μόνο με αυτοκτονία θα μπλέξει ο Απόλλων Σμύρνης.

Το ενδιαφέρον πλέον έχει να κάνει με το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη για να τον διαδεχτεί. Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι ένα. Μάκης Χάβος, ο προπονητής που φλέρταρε και άλλες φορές με τους «κυανόλευκους», αλλά για διάφορους λόγους δεν έκατσε στον συγκεκριμένο πάγκο. Στα υψηλά κλιμάκια υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Μακεδόνα τεχνικό. Πρόθεση του κλαμπ ήταν ούτως ή άλλως να τον προσεγγίσει εν όψει καλοκαιριού. Ο 51χρονος πέρυσι έσωσε τον Παναιτωλικό και η αμέσως προηγούμενη δουλειά του ήταν η πολύ καλή σεζόν με τη Λαμία, όταν την έβγαλε έβδομη (σ.σ. πρώτη επαρχιακή ομάδα) και την πήγε ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου.