Άρης: Αυτοί δεν λένε να φύγουν – Κάθονται πάνω στα συμβόλαιά τους

Δύο παίκτες θα ήθελε να αποχωρήσουν άμεσα ο Άρης. Αρκετά μεγάλο το κόστος που έχουν αυτή τη στιγμή.

Ο Άρης γέμισε από σουπερ σταρ που τον ανεβάζουν επίπεδο σε Super League 1 και Ευρώπη, αλλά οι αποχωρήσεις έχουν κολλήσει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», από… την περσινή σεζόν δεν υπολογίζεται ο Ντένις, για παράδειγμα.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας πέρασε και δεν ακούμπησε στον Άρη. Και το συμβόλαιο του κοντά στο 300αρι. Πολλά λεφτά για τρίτος τερματοφύλακας.

Ο Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί πως δεν είναι στα πλάνα του Μπούργος από τον Ιούνιο. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι έτοιμος να το λύσει. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτά για ομάδες από Κύπρο και Πορτογαλία δεν μου προκύπτουν.

Ομάδα στην πατρίδα του ψάχνει ο Ντένις. Και είναι δεδομένο ότι αν την βρει, η πρόταση θα είναι πολύ κάτω από το συμβόλαιο που έχει στον Άρη. Και για να φύγει, κάποιος θα πρέπει να καλύψει μέρος της χασούρας.

O βραζιλιάνος πάντως, εν αντιθέσει με τον Χαϊροβιτς, δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από το «Βικελίδης».

Ο Ελβετός με καταγωγή από Ελβετία, «κάθεται» στο συμβόλαιό του. Αν αποχωρήσει ο Ντένης, ο Άρης δύσκολα θα πάρει άλλον τερματοφύλακα. Με Σιαμπάνη θα πάει δεύτερο και τρίτο τον νεαρό Kαρακασίδη. Εκτός αν προκύψει κάτι καλό και οικονομικό.

Όλα αυτά την ώρα που ο Θόδωρος Καρυπίδης το έχει πάρει πάνω του προκειμένου να γίνουν και άλλες προσθήκες, ειδικά στο 6άρι που… πονάει ο Άρης!

Αθλητικές ειδήσεις

Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός τη σκότωσε για το Κοράνι – Θα το πούμε χριστιανοκτονία;»

Αυτή είναι η ξανθιά δημοσιογράφος από την Ουκρανία που τρέλανε τον Μουρίνιο!

Πολύ κοντά στη Λιλ ο Μαντί Καμαρά!