Ο Άρης έχει αργήσει να γεμίσει τα πολλά κενά που έχει το ρόστερ! Το δίλημμα του Καρυπίδη, τα λάθη του παρελθόντος και οι δύο όψεις του νομίσματος!

Ο Άρης έχει αργήσει να κλείσει «τρύπες» στο ρόστερ του; Ο λόγος και ο αντίλογος, το ρίσκο και το δίλημμμα Χαϊροβιτς ή Μπράμπετς!

Ο Άρης έχει αργήσει να γεμίσει τα πολλά κενά που έχει το ρόστερ του! Το δίλημμα που έχει ο Καρυπίδης, τα λάθη του παρελθόντος και οι δύο όψεις του νομίσματος!

Πρώτο φιλικό κόντρα στον Αμβούργο ο Άρης και μετά το 55’ τα κενά στο ρόστερ φάνηκαν μέχρι το σπίτι του Καρυπίδη στην Βουλιαγμένη!

Το να αναφέρουμε πάλι τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έφυγαν, κουράζει και εμάς που τα γράφουμε. Πόσο μάλλον εσάς που τα διαβάζετε συνέχεια.

Μόλις δύο προσθήκες (Πίρσμαν, Ντιόπ) και η τρίτη (Γκρέι) αναμένεται την Κυριακή (πιθανότατα) στην Αυστρία.

Δεν φτάνουν όμως για να γεμίσουν τα πολλά κενά που έχει η ομάδα του Χερμάν Μπούργος που έκανε… παιδομάζωμα για να πάει η αποστολή στην Αυστρία!

Με μια γρήγορη ματιά, ο Άρης θέλει δύο στόπερ, έναν δεξιό μπακ, έναν αριστερό, δύο μέσους, έναν επιτελικό, έναν ακόμα εξτρέμ, τον Γκρέι και έναν ακόμα φορ.

Σε αυτούς που έχουν ήδη έρθει, ο Πίρσμαν έδειξε με το καλημέρα ότι είναι πολύ πιο φουλ μπακ από τον Γκάνεα και καλύτερος και αμυντικά και επιθετικά από τον Λούμορ.

Τον Ντιόπ δεν τον είδαμε. Ο Σενεγαλέζος μέσος θέλει δουλειά και είναι έξω από τα νερά του ακόμα. Έπαιξε ουσιαστικά με μια προπόνηση. Η είσοδος του στο φιλικό περισσότερο δημιούργησε προβλήματα στον Άρη, παρά έλυσε.

Σε λιγότερο από 20 μέρες υπάρχει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκόμελ. Το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει, αλλά ούτε εκείνο της Κόλος Κοβαλίβκα τρόμαζε, αλλά η ζημιά έγινε!

Ο Καρυπίδης έχει πολλά ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα». Αρκετά βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αλλά τα δεδομένα όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Sportime, αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη.

Πολλοί χρεώνουν αργοπορία στον ιδιοκτήτη του Άρη. Ότι οι μέρες περνούν και ποδοσφαιριστές δεν έχουν αποκτηθεί. Τα έχουν τα δίκια τους.

Από την άλλη, υπάρχει και ο αντίλογος. Αρχικά οι συνεχείς αναβολές στην απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Εν συνεχεία ότι ο Άρης παλεύει δύσκολες περιπτώσεις. Και τέλος ότι δεν θέλει κερδίζοντας τη μάχη με το χρόνο να… τζογάρει με τις επιλογές ποδοσφαιριστών.

Ισχυρός και ο αντίλογος. Και πέρσι ο Άρης άργησε. Και φέτος δεν τρέχει με.. χίλια.

Και τα δύο έχουν και ρίσκο και κόστος. Το ποιο θα επιλέξει να πάρει το κλαμπ είναι θέμα διοίκησης και προπονητή.

Άρης: Για να το κάνουμε εικόνα…

Ο Χαϊροβιτς αποκτήθηκε στις 31 Ιουνίου το περασμένο καλοκαίρι. Πριν ακόμα ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Από την άλλη ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ήρθε στο «Βικελίδης» στις 31 Αυγούστου. Στο 90΄ της μεταγραφικής περιόδου.

Για τον πρώτο αναζητείται τρόπος να λύσει το συμβόλαιο του και ο δεύτερος ήταν ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Super League που έπαιξε στα 39 από τα 40 90λεπτά! Έχασε μόνο το ματς με την ΑΕΚ στα play off λόγω κορονοϊού, αλλιώς θα είχε το απόλυτο!

Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου: Ο Άρης θέλει κι άλλους «Χαϊροβιτς» ή νέους«Μπράμπετς»; Ο Καρυπίδης που έχει καεί στο… γιαούρτι, μάλλον το έχει ήδη απαντήσει!