Άρης: Έχει δρόμο και… απόσταση η ιστορία με Ματίγια – Πόσα θέλει ο παίκτης πόσα δίνει ο Καρυπίδης

Υπάρχει δρόμος ακόμη για να διανύσει ο Άρης μέχρι την ανανέωση του Ματίγια

Άρης: Ο Χαβιέρ Ματίγια δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Άρη. Και όλα είναι ανοιχτά. Ο Χερμάν Μπούργος τον θέλει στην ομάδα. Τον βελτίωσε ο Αργεντίνος κόουτς. Από εκείνον ξεκινούσε την 11άδα.

Έχει εισηγηθεί την παραμονή του, αλλά άλλος πληρώνει. Και αυτά που ζητάει ο Ισπανός χαφ, δεν πρόκειται να του τα δώσει ο Καρυπίδης, παρότι είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να τον κρατήσει.

Άρης: Έχει δρόμο και… απόσταση η ιστορία με Ματίγια

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek»,  o Ματίγια «πατάει» πάνω στα «θέλω» του Μπούργος, αλλά διετές συμβόλαιο με απολαβές πάνω από μισό εκατομμύριο δεν πρόκειται να του το δώσει το αφεντικό του Άρη. Τα 260 χιλιάρικα που ζητάει ετησίως, στα 34 του, κρίνονται πολλά.

Τώρα πως θα βρεθεί χρυσή τομή ανάμεσα στα 160 που του δίνουν, με τα 260 που θέλει, άλλη κουβέντα! Πάντως ο «Κάρυ» θα πάρει κι άλλο «εξάρι» ανεξάρτητα με το πως θα εξελιχθεί το… σίριαλ με τον Ματίγια.

Ας μην ξεχνάμε πως ήδη ο Άρης απέκτησε τον Ντιόπ ενώ παρελθόν από το Βικελίδης αποτελεί ο Εντιαγέ προς επιβεβαίωση του Sportime που σας είχε ενημερώσει αρκετές ημέρες νωρίτερα για αυτό το ενδεχόμενο.

Στόχος των κιτρίνων είναι να γίνουν πέντε προσθήκες μέχρι την Αυστρία στην οποία θα ταξιδέψει ο Άρης για την προετοιμασία του και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του εγχειρήματος.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!