Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

Άρης: Έχει «θέμα» ο Χιμένεθ – Παίζει το μέλλον του με ΑΕΛ

Αν ο Άρης δεν κερδίσει ούτε την ΑΕΛ, ο Μανόλο Χιμένεθ μάλλον… αποχαιρετάει.

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
Χιμένεθ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο διοικητικό κομμάτι, ο Χιμένεθ είναι σε δύσκολη θέση και αν δεν πάρει το ματς με την ΑΕΛ, θα είναι πολύ δύσκολος.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Τουλάχιστον αλλιώς τα περίμενε ο Θόδωρος Καρυπίδης όταν προσέλαβε τον Ισπανό, αλλιώς εξελίχθηκαν. Επτά ματς χωρίς νίκη, ενδεχομένως να μην είχε συμπληρώσει ο Άρης, ακόμα και αν στην άκρη του πάγκου δεν υπήρχε καν προπονητής!

Προφανώς και η ευθύνη δεν βαραίνει εξ ολοκλήρου τον Χιμένεθ, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που πληρώνει το μάρμαρο, όταν στραβώνουν τα αποτελέσματα.

Οξύμωρο, όταν το καλοκαίρι ο Άρηςτων 18 μεταγραφών έθετε ως δεδομένη και ως μίνιμουμ την πέμπτη θέση, να χαρακτηρίζεται ως τελικός ή τελοσπάντων ως κομβικό και κρίσιμο το εντός έδρας ματς του Σαββάτου (29/11, 19.30) με την προτελευταία ΑΕΛ!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν σε περίπτωση νέας γκέλας και ο Μανόλο Χιμένεθ που ήδη έχει πρόβλημα, θα ζοριστεί αρκετά. Ενδεχομένως και αν ήταν ο προπονητής που θα είχε ξεκινήσει ο Άρης τη σεζόν να είχε ήδη τελειώσει. Τρίτος προπονητής μέσα στην ίδια χρονιά είναι too much, αλλά η στήριξη στον Ισπανό δεν θα είναι εσαεί. Βασικά έχει αρχίσει να στερεύει αρκετά.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα