ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ένταση στα αποδυτήρια, επεισόδια και αδιαθεσία Πάρντιου!

Γιούχα από τον κόσμο του Άρη προς πάσα κατεύθυνση και χρήση δακρυγόνων έξω από τα αποδυτήρια!
Άρης: Ένταση στα αποδυτήρια, επεισόδια και αδιαθεσία Πάρντιου!

Άρης: Αποδοκιμάστηκαν άπαντες. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητής. Δεν πήγε στη συνέντευξη τύπου ο Άλαν Πάρντιου!

Ξέφυγε η κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακο στο «Βικελίδης»για το Κύπελλο Ελλάδας.

Χρήση δακρυγόνων έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασιες, με τον Πάρντιου να μην δίνει το παρών στη συνέντευξη τύπου!

Από την στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι στο Χαριλάου, δημιουργήθηκε ένταση. Μάλιστα την ώρα που οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις, εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο δυνάμεις της Αστυνομίας.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ένταση και έξω από το «Βικελίδης», με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνθουν οι φίλοι του Άρη που είχαν μαζευτεί έξω από τα αποδυτήρια, με όχι και τις καλύτερες διαθέσεις.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε ο Άρης,  αρκετός κόσμος αποδοκίμασε τόσο τον Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή!

Με απρόοπτα και η συνέντευξη τύπου με τον Άλαν Πάρντιου να μην δίνει το παρών, επικαλούμενος αδιαθεσία! Πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από την μέρα που ανέλαβε τον Άρη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ένταση στα αποδυτήρια, επεισόδια και αδιαθεσία Πάρντιου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!