Άρης: Επιστρέφει ο Μορόν για το ματς με τον ΟΦΗ
Ο Λορέν Μορόν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Άρη για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Λορέν Μορόνξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για την κρίσιμη αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Ισπανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται πλέον κανονικά για το κυριακάτικο παιχνίδι των play offs. Η επιστροφή του αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική, δουλειά στις στατικές φάσεις και τελειώματα, ενώ ο Άρης ολοκλήρωσε τη διαδικασία χωρίς νέα προβλήματα. Αντίθετα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο Καντεβέρε και τον τραυματία Διούδη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου 9/5 με την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ολυμπιακός : Σοκ με Γιαζίτσι στο πιο κρίσιμο σημείο
Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε μπήκε δυνατά στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ
