Ψάχνει αριστερό μπακ ο Άρης. Ο Λούμορ ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του. Δεν πάει Αυστρία ο Γκανέζος. Ξανά στο προσκήνιο ο Μαζικού.

Ο Λούμορ, προς επιβεβαίωση του Sportime εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει! Ξανά στο προσκήνιο ο Μαζικού της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ψάχνει αριστερό μπακ ο Άρης. Ο Λούμορ ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του. Δεν πάει Αυστρία ο Γκανέζος.

Λούμορ και Καρυπίδης είχαν συνάντηση την Κυριακή (26/6) στα γραφεία της ΠΑΕ. Το Sportime αποκάλυψε ότι το αφεντικό του Άρη θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας και θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ, προς επιβεβαίωση του Sportime που είχε αποκαλύψει από τις 6 Απριλίου τις… τάσεις φυγής του ποδοσφαιριστή,  εμμένει στην απόφαση του να λυθεί το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από πλευράς διοίκησης να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στο κλαμπ, η απόφαση του Λούμορ για αποχώρηση ήταν οριστική και αμετάκλητη, την οποία είχε μεταφέρει και στον Χερμάν Μπούργος. Ο Γκανέζος που θέλει να είναι πρώτη επιλογή, που περίμενε στωικά να μιλήσει με τον Καρυπίδη, αναμένεται να λύσει εντός της ημέρας το συμβόλαιο του και εννοείται δεν θα μεταβεί στην Αυστρία.

Μέσα στην μέρα ίσως γίνει και μια επαφή με τον Χαϊροβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται, αλλά δεν δείχνει ζεστός να λύσει το συμβόλαιο του.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Λούμορ, ο Άρης θα κινηθεί αναγκαστικά για ακραίο μπακ. Το όνομα του Μπράντλεϊ Μαζικού ο οποίος είχε προταθεί πριν από ένα μήνα, επανήλθε το βράδυ της Κυριακής (26/6) στο προσκήνιο.

Ο 27χρονος Κογκολέζος ακραίος αμυντικός την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Βουλγαρία και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (110 συμμετοχές, 11 ασίστ, 4 γκολ) , ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Λοριάν και Σολέ.