Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη.

Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του Άρη μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα!

Σκηνικό… γηπέδου επικράτησε το πρωί στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης. Κι αυτό καθώς το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα των Ανδρών, αλλά και των Γυναικών.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες τους έφτασαν στη ΔΕΘ με το νέο πούλμαν της ομάδας και μόλις έγιναν αντιληπτοί έγινε το… έλα να δεις!

Φωνές, συνθήματα και τραγούδια συνθέσαν ένα πανηγυρικό σκηνικό που όπως ήταν φυσικό «τράβηξε» όλα τα βλέμματα και των υπόλοιπων επισκεπτών της έκθεσης.

Βεβαίως οι παίκτες έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες και μοίρασαν εξίσου πολλά αυτόγραφα στους οπαδούς του Άρη.

Φυσικά εκεί ήταν και ο Θόδωρος Καρυπίδης προκειμένου να τους υποδεχθεί και να συνομιλήσει μαζί τους.

Εκείνοι που έδειχναν να έχουν χαμένα ήταν οι νέοι παίκτες που όπως και παλαιότεροι απόλαυσαν κάθε λεπτό της όμορφης εκδήλωσης και της αποθέωσης που βίωσαν.

Στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε και ο γνωστός οπαδός της ομάδας Στέλιος Μητσίογλου, ο οποίος παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν χάνει καμία εκδήλωση η αγώνα της!

Την…. παράσταση έκλεψε το γνωστό «πειραχτήρι» ο Λούκας Σάσα με τη γνωστή «τρέλα» του, ενώ σημαντική στιγμή η κοινή φωτογραφία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Άρης (παρακάτω η φωτο).

Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη.

Δεληζήσης: «Ο κόσμος περιμένει πολλά»

Ο εκ των αρχηγών του Άρη Γιώργος Δεληζήσης σε δηλώσεις που έκανε είπε:

Για τη νέα σεζόν: «Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ για να τιμήσει την ομάδα μας. Βλέπετε όλοι ότι ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος. Ο κόσμος έρχεται για να φωτογραφηθεί μαζί μας και περιμένει από εμάς να ξεκινήσουμε με το δεξί και να έχουμε μια πολλή καλή σεζόν».

Για τους στόχους: «Οι στόχοι φέτος είναι υψηλοί. Πέρυσι κάναμε μια πολλή καλή χρονιά. Φέτος ο πήχης ανεβαίνει. Ευελπιστούμε σε έναν τίτλο. Ήρθαν καλοί παίκτες. Έχουμε ανέβει επίπεδο. Πιστεύω πως θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ξέρετε όλοι πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε δει τον ΟΦΗ. Δεν έχει αλλάξει πολλά στοιχεία. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα είμαστε νικητές».

Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη.

Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη. Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη.

Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη. Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη. Άρης: Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την 85η ΔΕΘ οι οπαδοί του μόλις αντίκρισαν την ποδοσφαιρικό ομάδα στο περίπτερο του Άρη.