ΑΡΗΣ

Άρης: Διέρρηξαν το σπίτι του Καμαρά – Σοκαρισμένος ο Μαυριτανός!

Άρης: Θύμα διάρρηξης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά! Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε η σύζυγος του Μαυριτανού.
Άρης: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει ρήτρα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός την πληρώνει άμεσα και ο Μαυριτανός πάει στο λιμάνι!

Άρης: «Σήκωσαν» κοσμήματα και μετρητά από το σπίτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά την ώρα που η σύζυγος του είχε πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο. Ενημερώθηκε ο Μαυριτανός.

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε το σπίτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά μέρα μεσημέρι!

Άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του Μαυριτανού επιθετικού, την ώρα που η σύζυγος του είχε πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της. Οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα, ρολόγια και χρήματα.

Η σύζυγός του Αφρικανού επιθετικού κατέθεσε μήνυση και την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία που ήδη έχει πάρει αποτυπώματα ενώ θα εξεταστεί και το υλικό από κάμερες της περιοχής για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Για το δυσάρεστο συμβάν ενημερώθηκε και ο… σοκαρισμένος Καμαρά, που βρίσκεται στο Καμερούν με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας για το Κόπα Άφρικα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ