Άρης: Η ομάδα Γυναικών στο ποδόσφαιρο

Ατμόσφαιρα που δεν συνάδει με το Γυναικείο ποδόσφαιρο είχαμε στο παιχνίδι Ελπίδες Καρδίτσας - Άρης για την Α' κατηγορία.

Όπως καταγγέλλει ο Άρης αντιμετώπισε μια εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παλαμά Καρδίτσας σε τέτοιο βαθμό που υπήρχαν ακόμη και απειλές! Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα ακόμη και κατά του Θόδωρου Καρυπίδη!

Επιπλέον το παιχνίδι στο οποίο ο οι Ελπίδες Καρδίτσας επικράτησαν με 1-0 του Άρη πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες απαγορευτικές για ποδόσφαιρο καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση και θύμιζε βούρκο (φωτογραφίες παρακάτω).

Παράλληλα ο Άρης έχει πολλά παράπονα και για τη διαιτησία καθώς με δύο κίτρινες σε διάστημα 8 λεπτών αποβλήθηκε η κορυφαία παίκτρια της ομάδας Γιάσνα Τζόρτζεβιτς, σε μια φάση, που έγινε παράβαση από παίκτρια των γηπεδούχων.

Για την ιστορία το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε με πέναλτι στο 85‘.

Η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Άρης

Βήκα (24′ λ.τ. Αναστασιάδη), Πελεκούδα, Χαριτάκη, Μαλισιώρα, Μουστάκη, Τζόρτζεβιτς, Σαΐχ, Καλτσίδη (70′ Οικονομίδου), Σαββίδου (66′ Μοσχίδου), Γεωργαλά, Θεοδωράκη.

Όπως καταγγέλλει ο Άρης αντιμετώπισε μια εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παλαμά Καρδίτσας στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από τις Ελπίδες. Όπως καταγγέλλει ο Άρης αντιμετώπισε μια εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παλαμά Καρδίτσας στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από τις Ελπίδες.