Άρης: Τι κινήσεις έχουν γίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι!

Το story με τους δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει δείξει ενδιαφέρον ο Άρης.

Άρης: Τι κινήσεις έχουν γίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι!

Ο Άρης μετά τη νέα αναβολή στην απόφαση της υπόθεσης Ντουρμισάι από το CAS, προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμο του ενόψει Ιανουαρίου. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να δήλωσε οτι ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με τα μεταγραφικά, αλλά η αλήθεια είναι οτι ο Καρυπίδης έχει σηκώσει… μανίκια εδώ και πολύ καιρό. Και τηλέφωνα!

Το αφεντικό του Άρη δεν θα κάνει τρελά ανοίγματα τον Ιανουάριο, αλλά κάποιες προσθήκες θα γίνουν. Παράλληλα δουλεύονται και κάποιες περιπτώσεις για το καλοκαίρι. Όπως του Γιούρι Λοντίγκιν, την οποία αποκάλυψε το Sportime. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα κάνει εξαιρετική χρονιά και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη μιλήσει, αλλά είναι μακριά. Υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό.

Η κουβέντα περιελάμβανε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά ο Άρης στη παρούσα φάση δεν μπορεί να φτάσει τις απαιτήσεις του Λοντίγκιν, ο οποίος αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ετησίως. Ακαρπη η πρώτη συζήτηση, αλλά είναι δεδομένο οτι Καρυπίδης και Λοντίγκιν θα τα πουν ξανά.

Στους «κιτρινόμαυρους» αρέσει και ο Μανώλης Σάλιακας. Και με τον 25άχρονο δεξιό μπακ έγινε μια πρώτη επαφή. Εδώ η κατάσταση είναι μάλλον πιο δύσκολη και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό της σκέλος. Ο Σάλιακας που κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα έχει ως προτεραιότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει στραφεί και δουλεύει και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Έλληνα ακραίο αμυντικό.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο