Άρης

Άρης: Τρεις παίκτες έχει στα υπ’ όψη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του  ο Άγγελος Χαριστέας, σύμφωνα με δημοσιεύματα και αυτοί είναι οι Κώστας Αποστολάκης, Τάσος Αυλωνίτης και Απόστολος Βέλλιος. Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και ο Άρης βρίσκεται στην αναμονή για την απόφασή του, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο...

Άρης: Τρεις παίκτες έχει στα υπ’ όψη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του  ο Άγγελος Χαριστέας, σύμφωνα με δημοσιεύματα και αυτοί είναι οι Κώστας Αποστολάκης, Τάσος Αυλωνίτης και Απόστολος Βέλλιος.

Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και ο Άρης βρίσκεται στην αναμονή για την απόφασή του, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Αποστολάκης δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό και έτσι οι Θεσσαλονικείς, μαζί με μία ομάδα από την Κύπρο, φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτησή του.

Όσο για τον Απόστολο Βέλλιο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος μετά το φινάλε της φετινής σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν την απόκτησή του, αλλά είναι καθαρά θέμα της ομάδας του Περιστερίου.

Βέβαια, για να προχωρήσουν οι μεταγραφικές διαδικασίες θα πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει το εμπόδιο του ban που του έχει επιβληθεί, με τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.