Άρης - Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί θα φύγει» - Η εξήγηση των παικτών

Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης και συνομίλησε κατ' ιδίαν με τους παίκτες του Άρη.

Άρης – Καρυπίδης: Ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ρύσιο στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες.

Η ισοπαλία του Άρη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης έφερε αναστάτωση στην ομάδα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης να εκνευρίζεται.

Η εικόνα της ομάδας έχει εκνευρίσει τον Καρυπίδη ο οποίος πήρε μέτρα με τις μεταγραφές να ανακοινώνονται άμεσα ώστε να «ξυπνήσει» τους παίκτες της ομάδας.

Παίκτες και Καρυπίδης κλείστηκαν στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο να τους ζητάει εξηγήσεις για το τι ακριβώς φταίει για την εικόνα της ομάδας τόσο στη Ριζούπολη όσο και γενικότερα τον τελευταίο καιρό.

Κατηγόρησε τους παίκτες ότι δεν δείχνουν πάθος. «Δεν μπορούμε να χάνουμε 4 βαθμούς από τον Απόλλων Σμύρνης. Με αυτό το μπάτζετ είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες οι οποίοι μίλησαν ισχυρίστηκαν ότι ο κορονοϊός αποσυντόνισε την ομάδα και την έβγαλε εκτός ρυθμού. Πολλά παιδιά παιδιά που ήταν κρούσματα μάλιστα δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% της κατάστασής του καθώς έχασαν προπονήσεις.

Ο Καρυπίδης άκουσε προσεκτικά όσα είπαν και στο τέλος τους δήλωσε πως από δω και πέρα τελειώνουν οι δικαιολογίες ζητώντας να βγάλουν στο χορτάρι τις πραγματικές τους ικανότητες ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Όσον αφορά τον αγώνα της Πέμπτης (20/1) για το Κύπελλο, ζήτησε αλλαγή της εικόνας της ομάδας και σκορ πρόκρισης. «Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο. Όχι πάθος μόνο για τις πληρωμές σας και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης.»

Η συνάντηση έκλεισε με τους παίκτες να λένε πως από την Πέμπτη θα γυρίσουν το κλίμα και θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε ολόκληρη την προπόνηση ενώ συνομίλησε και με τον Άκη Μάντζιο για τα μεταγραφικά.

Τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης όσο και ο προπονητής βλέπουν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αντεπεξέρχονται όπως αναμενόταν, συνεπώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση για μεταγραφές που θα μπορέσουν να προσφέρουν αυτό ακριβώς που λείπει από την ομάδα.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο