Άρης: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα το εξαντλήσει κιόλας!

Ανεξάρτητα αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μόνο κερδισμένος θα βγει ο Άρης.

Άρης: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα το εξαντλήσει κιόλας!

H πρόθεση ανανεώσης, ή καλύτερα επέκτασης, του συμβολαίου του Ντάνιελ Μαντσίνι, έγινε και πράξη. Ο Αργενντίνος εξτρέμ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, για άλλα δύο χρόνια με την ΠΑΕ Άρης, για άλλα δύο χρόνια. Ποδοσφαιριστής του Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2024! Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα το εξαντλήσει και απαραίτητα!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, δεν είναι μυστικό, οτι αποτελεί «καψούρα» του Άκη Μάντζιου, αλλά και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Θόδωρου Καρυπίδη. Με Γκαρσία, Ιτούρμπε, Γκάμα στο ρόστερ, ο Μαντσίνι, άσχετα με τους τραυματισμούς, δεν έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα.

Μόνο μειονέκτημα του Αργεντίνου το γκολ. Δεν το έχει με το σκοράρισμα, αλλά όπως λένε και στην ομάδα, «αν είχε και το γκολ, δεν θα έπαιζε αυτή τη στιγμή στον Άρη». Πιθανότατα και να έχουν δίκιο.

Για άλλα 2,5 χρόνια στον Άρη λοιπόν ο Μαντσίνι, αλλά επαναλαμβάνουμε οτι δεν είναι δεδομένο οτι θα το εξαντλήσει! Ο Αργεντίνος εξτρέμ, ακούγεται, οτι ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και από την απο εδώ και από την από εκεί, πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα, αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, οι «σειρήνες» από το MLS, ακούγονται πολύ έντονα.

Η διοίκηση του Άρη τις έχει ακούσει επίσης! Οπότε μαγειρεύει, για να μην… πεινάσει. Ο Μαντσίνι το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος, οπότε τον Ιανουάριο υπέγραφε όπου ήθελε. Πλέον, ο οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος και υποψήφιος «μνηστήρας» πρέπει πρώτα να τα βρει με τον Άρη και την διοίκηση. Σωστός ο Καρυπίδης. Είτε μένοντας ο Μαντσίνι στο «Βικελίδης» μέχρι το 2024, είτε όχι, κερδισμένος θα βγει!