Λέμε ότι ο Άρης έχει κόσμο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και κάτι τέτοιες ειδήσεις από το μακρινό Χονγκ Κονγκ επιβεβαιώνουν του λόγο του αληθές.

Λέμε ότι ο Άρης έχει κόσμο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και κάτι τέτοιες ειδήσεις από το Χονγκ Κονγκ επιβεβαιώνουν του λόγο του αληθές.

Λέμε ότι ο Άρης έχει κόσμο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και κάτι τέτοιες ειδήσεις από το μακρινό Χονγκ Κονγκ επιβεβαιώνουν του λόγο του αληθές.

Συγκεκριμένα όμως ενημέρωσε ο υπεύθυνος για τις εγγραφές νέων μελών του Ερασιτέχνη Άρη, Χρήστος Βλάχος, η Τζαστίν από το Χονγκ Κονγκ έγινε μέλος των «κιτρινόμαυρων».

Η… μύηση της Τζαστίν έγινε από το αγόρι της που είναι Ελληνοϊρλανδός και της έχει μεταδώσει την αγάπη του για τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω κοπέλα δεν είχε καμία σχέση με τα αθλητικά ως τώρα, ούτε και παρακολουθούσε τα σπορ στην χώρα της.

Τώρα όμως έχει γίνει φανατική με τον «Θεό του πολέμου» ενώ έχει ήδη «κλείσει» θέση στο «Nick Galis Hall» μέσω της καμπάνιας «Αν δεν σε δω θα τρελαθώ»!

Μάλιστα δεν χάνει αγώνα των «κίτρινων» και αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη διαφορά ώρας με την Ελλάδα, φροντίζει όσο μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια ζωντανά!

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χρήστος Βλάχος:

«Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύνορα δεν γνωρίζει, είναι σύλλογος με πολλά εκατομμύρια πιστούς οπαδούς σε ολόκληρη την Γη και δεν λείπει ούτε το κρατίδιο του Hong Kong με εγγραφή στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο του Πλανήτη από την Cheuk Wai.

Να σημειώσουμε ότι το όνειρο της Τζαστίν είναι να έρθει στη χώρα μας και να παρακολουθήσει αγώνες του Άρη από κοντά.

Της το έχει υποσχεθεί άλλωστε το αγόρι της ότι μόλις επιστρέψει η κανονικότητα από τα όσα βιώνουμε λόγο κορ0νοϊού θα τη φέρει στη Θεσσαλονίκη!