Το ότι ο Λουίς Πάλμα που είναι μόλις 21 ετών έρχεται με 5ετές συμβόλαιο φανερώνει πως ο Άρης βλέπει στο πρόσωπό του μια μακροπρόθεσμη επένδυση

Το ότι ο Πάλμα έρχεται με 5ετές συμβόλαιο φανερώνει πως ο Άρης βλέπει στο πρόσωπό του μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Άρης: Ο Λουίς Πάλμα αναμένεται, μέσα στα επόμενα 24ώρα, στη Θεσσαλονίκη. Ως η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Άρη στο τρέχον παζάρι.

Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει όλα τα φόντα να αποδειχθεί αυτό που λέμε «κελεπούρι». Άλλωστε πρόσφατα στο Sportime διαβάσατε αναλυτικό αφιέρωμα για τον Λουίς Πάλμα και μάθατε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρότζεκτ της ΠΑΕ Άρης.

Το scouting report κάνει λόγο για ένα παιδί με ταλέντο, εξαιρετικό χαρακτήρα και αστείρευτη όρεξη για μάθηση. Η Ευρώπη ήταν πάντα το όνειρό του. Κι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να αρπάξει την ευκαιρία που του
παρουσιάστηκε.

Είναι, επίσης, δεδομένο πως θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Όπως άλλωστε όλοι οι παίκτες που περνάνε για πρώτη φορά
τον Ατλαντικό.

Στους «κίτρινους» το γνωρίζουν και θα του φτιάξουν το περίγραμμα για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια ομαλή προσαρμογή.

Ο Πάλμα είναι προικισμένος με ικανότητες άνω του μέσου όρου. Ήταν μόλις 17 ετών όταν έκανε ντεμπούτο στην α’ ομάδα της Βίντα. Το πρώτο «τικ» στη λίστα που μικρός είχε φτιάξει, με τα «to do». Σκόραρε μάλιστα . Ένα υπέροχο γκολ που «για μένα θα είναι πάντα το καλύτερο της καριέρας μου», όπως έχει δηλώσει.

Αφοσίωση, ταπεινότητα και επιμονή. Οι τρεις αρετές που τον χαρακτηρίζουν και ορίζουν τα ως τώρα βήματά του στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτόν τον μεγάλο οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης και ορκισμένο φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι στόχοι μπαίνουν βήμα βήμα, χωρίς φόβο, με πάθος, με πίστη. «Δεν ξεχνώ ποτέ από πού προέρχομαι, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει πού πηγαίνω. Πάντα με σκληρή και πολλή δουλειά», το έχει θέσει 21χρονος μεσοεπιθετικός.

Το ότι ο Πάλμα έρχεται με 5ετές συμβόλαιο και μετά από ενδελεχή παρακολούθηση αυτό ακριβώς φανερώνει. Πως ο Άρης βλέπει
στο πρόσωπό του μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Επικό σκίτσο για τον Λουίς Πάλμα με «Θεό του πολέμου» και Αρχαίους Έλληνες