Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Άρης: Νέα δικαίωση – Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Αγκάνθο και Βλάχου!

Συντάκτης Αλέξανδρος Κωτάκης Αλέξανδρος Κωτάκης
Άρης: Νέα δικαίωση – Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Αγκάνθο και Βλάχου!

Η ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκε ξανά, αυτή τη φορά καθώς η προσφυγή του Νταβίντ Αγκάνθο απορρίφθηκε από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκε ξανά, αυτή τη φορά καθώς η προσφυγή του Νταβίντ Αγκάνθο αλλά και εκείνη του Βαλεντίνου Βλάχου απορρίφθηκαν από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη είδηση είναι εξαιρετικά σημαντική για την ΠΑΕ Άρης, η οποία προσπαθεί να απεμπλακεί από τις αμαρτίες της παλιάς χρεωκοπημένης ΠΑΕ. Μαζί με την απόρριψη της προσφυγής του Νταβίντ Αγκάνθο, το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η αντίστοιχη κίνηση του Βαλεντίνου Βλάχου.

Στο διαιτητικό δικαστήριο είχαν προσφύγει οι Αγκάνθο, Κύργιας, Βλάχος και Κοτσαρίδης, διεκδικώντας χρήματα από οφειλές της θητείας τους επί της παλιάς χρεωκοπημένης ΠΑΕ Άρης.

Όπως και σε παλιότερες υποθέσεις, στο ενδεχόμενο δικαίωσης, οι παίκτες θα έπαιρναν το 50% του ποσού που θα επιδικαστεί. Στην περίπτωση του Νταβίντ Αγκάνθο, το ποσό ανέρχεται στο 50% των 80.000 ευρώ , κάτι που πλέον δεν ισχύει για τον Ισπανό συνδικαλιστή και πρώην παίκτη των «κιτρινόμαυρων».

Στην υπόθεση του Βλάχου το ποσό ανερχόταν στα 50.000 ευρώ, ενώ μερικές μέρες νωρίτερα οι προσφυγές των πρώην παικτών του Άρη, Κοτσαρίδη και Κύργια, που διεκδικούσαν 30.000 και 90.000 ευρώ αντίστοιχα, απορρίφθηκαν επίσης από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Οι προσφυγές των Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού και Καπετάνου νωρίτερα ήδη έχουν πέσει στο κενό.

Δημοφιλη Αρθρα