Στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό δοκιμάζεται ο Άρης στις 19.00. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή και οι σκέψεις του Μάντζιου για το αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού στο Ιωνικός - Άρης παίρνει ο Σάκιτς, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Ιρακινός επιθετικός. Ιτούρμπε ή Γκάμα το δίλημμα Μάντζιου.

Στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό δοκιμάζεται ο Άρης στις 19.00. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή και οι σκέψεις του Μάντζιου για το αρχικό σχήμα.

ΟΦΗ ήταν και πέρασε. Νίκαια και Ιωνικός πλέον. Ο Άρης ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 1, ως φιλοξενούμενος των Νικαιωτών στη Νεάπολη.

Νέο πρόσωπο στην 20άδα ο Μοχανάντ Άλι. Εξαιρετικά στοιχεία «βγάζει» μέχρι στιγμής στις προπονήσεις το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Το έχει το γκολ!

Έτοιμος στο 100% μπορεί να μην είναι, αλλά με την εικόνα που είχε ο Μάνος τη Δευτέρα το βράδυ με τον ΟΦΗ, δεν αφήνει περιθώρια στον Άκη Μάντζιο! Το πιθανότερο, είναι να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με το πως θα κυλήσει απόψε το ματς.

Οσον αφορά την 11άδα, δεδομένη και αναγκαστική η μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Ο Λούμορ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα την πάρει ο Σάκιτς.

Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Ιτούρμπε, αντί του Γκάμα. Εφόσον επιβεβαιωθεί η σκέψη του Μάντζιου, ο Παραγουανός εξτρέμ θα παίξει δεξιά και αριστερά θα πάει ο Μαντσίνι που ήταν από τους πιο δραστήριους στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Στην Αθήνα πλην του Λούμορ, δεν ταξίδεψε ο τραυματίας Γκαρσία και οι Σιαμπάνης, Ντουάρτε.