ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Γιώργος Γεωργίου ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις από ΠΑΕ και Καρυπίδη

Να ζητήσει συγγνώμη υποχρεώθηκε ο Γιώργος Γεωργίου μετά τις τουλάχιστον απρεπείς τοποθετήσεις του για την ΠΑΕ Άρης.
Άρης: Ο Γιώργος Γεωργίου ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις από ΠΑΕ και Καρυπίδη

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου είχε εκφραστεί με μηνύσιμα σχόλια κατά της ΠΑΕ Άρης μπλέκοντας και τον Ολυμπιακό. γεγονός που είχε ενοχλήσει έντονα τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα ακροατής του Γεωργίου είχε μιλήσει ρατσιστικά κατά του Καμαρά, του Μαυριτανού ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ένα δικαίωμα που του είχε δώσει ο γνωστός δημοσιογράφος καθώς του επέτρεψε να μιλάει για αρκετά λεπτά με απαράδεκτο τρόπο χωρίς όχι μόνο να τον κόψει, αλλά ούτε καν να του ζητήσει να ανακαλέσει έστω.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΠΑΕ Άρης τελικά ο Γεωργίου ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του ξεκαθάρισαν ότι αν συνετιστεί, θα ακολουθήσουν κι άλλες σκληρότερες ενέργειες εναντίον του και του Real fm όπου εργάζεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα στο οποίο πάντως ο δημοσιογράφος δείχνει… αμετανόητος, παίζοντας με τις λέξεις και αφήνοντας τον ίδιο ακροατή να συνεχίζει τα ρατσιστικά σχόλια για τον Καμαρά!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>