Ο Άρης έχει έναν νέο πρωταγωνιστή και είναι μάλιστα μόλις 19 ετών. Ο Αποστολός Τσιλιγγίρης είναι ο κύριος που φρόντισε να τον μάθουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο πρώην κίπερ του Ηρόδοτου μπήκε στα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε μία επέμβαση, όταν χρειάστηκε. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν εκ των διακριθέντων. Δεδομένα...

Ο Άρης έχει έναν νέο πρωταγωνιστή και είναι μάλιστα μόλις 19 ετών. Ο Αποστολός Τσιλιγγίρης είναι ο κύριος που φρόντισε να τον μάθουμε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο πρώην κίπερ του Ηρόδοτου μπήκε στα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε μία επέμβαση, όταν χρειάστηκε. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν εκ των διακριθέντων.

Δεδομένα κερδίζει τις εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμη και τώρα που επιστρέφει ο Φαμπιάν Έμαν από την τιμωρία του. Υπενθυμίζεται πως ο Τσιλιγγίρης ήταν μία επιλογή εκτός προγράμματος το καλοκαίρι και γι’ αυτό υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Με τέτοιες εμφανίσεις αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Άρης αξίζει να επενδύσει πάνω του. Έτοιμος δεν είναι ακόμη, χρειάζεται δουλειά, αλλά δείχνει πως έχει το «πακέτο».

Γι’ αυτό και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα του προταθεί νέο συμβόλαιο. Υπάρχουν άλλα θέματα που προέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά στην ατζέντα του Άγγελου Χριαστέα θα μπει πλέον κι αυτό.

Να σημειωθεί πως ο Τσιλιγγίρης αποθεώθηκε και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Τα εύσημα έδιναν και έπαιρναν με τον ίδιο να χαμογελάει. Έχει, άλλωστε, γύρω του ανθρώπους που θα φροντίσουν να μην το πάρει επάνω του.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram