Το ποσό των 14.000 ευρώ καλείται να δώσει η ΠΑΕ Άρης στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο, εντός 15 ημερών, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ.

Χρέη της παλιάς ΠΑΕ καλείται να πληρώσει για μία ακόμη φορά ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτή τη φορά στον πρώην στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Χρέη της παλιάς ΠΑΕ καλείται να πληρώσει για μία ακόμη φορά ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτή τη φορά στον πρώην στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης καλούνται να καταβάλλουν το ποσό των 14.000 ευρώ στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, εντός 15 ημερών. Όπως δηλαδή συνέβη και στην υπόθεση Κοντοβά.

Αυτό αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της  συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρεία του Αρεοπαγίτη Κ. Φώσκολου και αποφάσισε να ενεργοποιήσει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την ΠΑΕ Άρης αν δεν καταβάλει εντός πενθημέρου το 50% επιδικασμένης και τελεσίδικης οφειλής.

Συγκεκριμένα ο Άρης πρέπει να πληρώσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βασίλη Τριανταφυλλάκο (το ήμισυ του χρέους των 27.468,88 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους). Χρήματα που δεν θα έπρεπε να βαρύνουν την νέα ΠΑΕ Άρης, όμως θα αναγκαστεί να πληρώσει.

Πρόκειται για απόφαση που αφορά υπόθεση η οποία εκδικάστηκε πριν από τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ Άρης. Επειδή όμως η απόφαση βγήκε μετά και παρά την ύπαρξη του νόμου Κοντονή, ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να πληρωθούν αυτά τα πόσα (το 50% των διεκδικούμενων από τους παίκτες).