Σαντίκου

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες στον Άρη, ο οποίος αναζητά ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αρμάντο Σαντίκου, που αποκάλυψε το Sportime παραμένει στην κορυφή της λίστας. Με τον παίκτη η διαφορά στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί, αλλά η Λεβάντε θέλει αρκετά χρήματα. Το ότι δεν είναι εύκολο να τα βρει στην Ισπανία και το γεγονός...

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες στον Άρη, ο οποίος αναζητά ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αρμάντο Σαντίκου, που αποκάλυψε το Sportime παραμένει στην κορυφή της λίστας. Με τον παίκτη η διαφορά στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί, αλλά η Λεβάντε θέλει αρκετά χρήματα. Το ότι δεν είναι εύκολο να τα βρει στην Ισπανία και το γεγονός πως περνούν οι μέρες είναι σύμμαχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούντγκρεν: «Μου είπαν να φύγω… αλλά δεν αγχώνομαι»

Στη λίστα για την επίθεση των «κίτρινων» βρίσκεται και ο Κριστιάν Λόπες. Υπάρχουν και με τον Ισπανό επιθετικό επαφές, αλλά δεν «ψήνονται» τρελά στον Άρη με την περίπτωσή του.

Για τον Γκαστόν Σίλβα δεν το συζητάμε καν. Αποτελεί παίκτη πρώτης γραμμής που θα αλλάξει επίπεδο τον Άρη. Αν κι εφόσον έρθει. Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, γι’ αυτό ακούγονται κι άλλα ονόματα.

Ωστόσο, είναι ο παίκτης που ο Θεοδώρος Καρυπίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει οικονομική υπέρβαση. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαντίκου. Γι’ αυτό αυτοί οι δύο παίκτες αποτελούν προτεραιότητα.