Μάριος Σιαμπάνης: Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγγελία του τερματοφύλακα του Άρη για την υπόθεση της διαρροής τον προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγγελία του τερματοφύλακα του Άρη για την υπόθεση της διαρροής τον προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ.

Μάριος Σιαμπάνης: Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγγελία του τερματοφύλακα του Άρη για την υπόθεση της διαρροής τον προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το pressaris.gr, το πρωί της Τετάρτης (7/4) ο Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε φάκελο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων από την ΕΠΟ σχετικά με τις καταγγελίες περί δωροδοκίας του.

Το ίδιο έκανε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ υπέρ του τερματοφύλακα του Άρη έκανε παρέμβαση ο ΠΣΑΠ.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει σε πρώτη φάση πότε θα οριστεί η διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας. Είναι μια υπόθεση που πλέον πήρε το δικαστικό δρόμο της…

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη ζητάει 250.000 ευρώ αποζημίωση με σχετική αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΠΟ για τη διαρροή των προσωπικών του στοιχείων, όπως είχαν εκτεθεί στον Τύπο μέσω και της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του.

Επιβολή κυρώσεων στην ΕΠΟ ζήτησε με την παρέμβασή του και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), για τους προφανείς λόγους, που έχουν να κάνουν με το ότι τα προσωπικά δεδομένα του αθλητή έγιναν… φέιγ βολάν, με τους προφανείς κινδύνους που πηγάζουν από την δημοσιοποίηση τους.

Υπενθυμίζεται πως θα ακολουθήσει ακόμα ένα δικαστήριο αυτή τη φορά κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση για την ίδια υπόθεση του τερματοφύλακα του Άρη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο