ΑΡΗΣ

Άρης: Σοκ! Με – 6 τον τιμώρησε η ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τον Άρη με αφαίρεση 6 βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ! Έξαλλοι οι Θεσσαλονικείς!
Άρης: Σοκ! Με – 6 τον τιμώρησε η ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ!

Άρης: Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τους «κίτρινους» με αφαίρεση 6 βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ! Έξαλλοι οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για «διάτρητη» απόφαση και ασκούν έφεση!

Aπόφαση σοκ για την ΠΑΕ Άρης! Η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τους Θεσσαλονικείς με αφαίρεση έξι βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ!

H ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη απόφαση, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε οτι ο Άρης δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Παράλληλα έκανε γνωστό οτι θα ασκήσει έφεση κατά της «διάτρητης» όπως την χαρακτηρίζει, απόφασης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η… ΕΠΟ!!!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση.

Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!!

Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα…

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι… ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι’ αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ’ όλες τις πλευρές».

 

Διαβάστε επίσης

Άρης: «Τελειωμένο» του Εντιαγέ, έρχεται ο Φαμπιάνο

Θετικός στον κορονοίο και με πυρετό ο πλήρως εμβολιασμένος με Pfizer Κωνσταντίνος Ντρούλιας (video)

Survivor: Παραμένει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!