ΑΡΗΣ

Άρης – Σοκ! Η εφέσεων αποφάσισε -6 στο νέο πρωτάθλημα! – Για σκάνδαλο μιλάει η ΠΑΕ

Την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας για την υπόθεση Λάσκοφ αποδέχθηκε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που επέβαλλε -6 βαθμούς στην ΠΑΕ Άρης από το νέο πρωτάθλημα μάλιστα!
Άρης – Σοκ! Η εφέσεων αποφάσισε -6 στο νέο πρωτάθλημα! – Για σκάνδαλο μιλάει η ΠΑΕ

Με -6 βαθμούς θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα ο Άρης καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι κίτρινοι μετά την εισήγηση της επιτροπής δεοντολογίας για την υπόθεση Λάσκοφ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στην οποία επικρατεί απίστευτη οργή και που κάνει λόγο για σκάνδαλο στην ανακοίνωσή της.

Θυμίζουμε ότι στην απολογία του ο Άρης τόσο ενώπιον της δεοντολογίας όσο και της εφέσεων απέδειξε ότι δεν είχε το παραμικρό κίνητρο ώστε να προβεί σε πλαστογραφία.

Μεγαλύτερος σύμμαχός της σε αυτή ήταν η ομολογία του ίδιο του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή και του συνεργάτη του που ομολόγησαν ότι έκαναν οι ίδιοι την πλαστογραφία προκειμένου ο Λάσκοφ να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Κι όμως η ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο Άρης έχει εμπλοκή παρότι ακόμη και η σφραγίδα της ΠΑΕ είχε πλαστογραφηθεί από την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα ενώ αρχικά η όποια απόφαση έβγαινε θα αφορούσε το προηγούμενο πρωτάθλημα, η επιτροπή εφέσεων καθυστέρησε χαρακτηριστικά να τη βγάλει, με αποτέλεσμα να αποφανθεί τώρα ότι η ποινή θα πρέπει να ισχύσει από το νέο πρωτάθλημα!

Πλέον οι κίτρινοι θα προσφύγουν στο CAS ελπίζοντας στην ανατροπή της απόφασης και στη δικαίωσή τους.

Διαβάστε επίσης

«Ο Σίντνεϊ είπε όχι σε πρόταση 1.400.000 ευρώ της ΠΑΕ Άρης» λέει ο ισπανικός Τύπος

Άρης: Επιστρέφει ο Σαντέ Σίλβα!

Άρης: «Κιτρινόμαυρος» και επίσημα ο Μπράμπετς!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.