Άλλη ομάδα και με σαφώς περισσότερες λύσεις, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (15/1 - 19.30) ο Άρης.

Άρης: Επιστρέφουν βασικοί, ποιοτικοί και κομβικοί ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα στο «9» παραμένει.

Άλλη ομάδα και με σαφώς περισσότερες λύσεις, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (15/1 – 19.30) ο Άρης.

Τραγική εμφάνιση και ήττα απο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι πολλές απουσίες έπαιξαν κι αυτές σημαντικό ρόλο στην εικόνα που είχε ο Άρης στο «Α. Νικολαϊδής», κάτι που πλέον δεν θα υφίσταται. Ούτε ως δικαιολογία.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις προπονήσεις και ήδη πέντε ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, τέθηκαν στη διάθεση του Άκη Μαντζιου.

Φαμπιάνο, Γκάμα, Μαντσίνι, Γκαρσία και Ματίγια είναι και πάλι διαθέσιμοι, έκαναν προπόνηση και θα είναι κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και υπάρχει αισιοδοξία οτι θα προλάβει το παιχνίδι στη Ριζούπολη.

Aυτός που θα απουσιάσει, είναι δεδομένα ο Aμπουμπακάρ Καμαρά που είναι στο Κόπα Άφρικα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Δημήτρης Μάνος.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η απουσία του τελευταίου, ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ θα είναι ο Λόπεθ, αλλά θα υπάρχει και η επιλογή του Μάντσινι που έχει παίξει αρκετές φορές στην κορυφή. Χωρίς επιτυχία πάντως!

Αυτά με τα έως τώρα δεδομένα, τα οποία δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν. Κάτι που απεύχονται οι Θεσσαλονικείς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον κορονοϊό.