Άρης: Θετική στην πιθανότητα ο Νικόλας Ιωάννου να παραμείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του παρουσιάζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Άρης: Θετική στην πιθανότητα ο Νικόλας Ιωάννου να παραμείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του παρουσιάζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Νικόλας Ιωάννου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης στις 8 Ιανουαρίου (ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο) και από τότε έχει «γράψει» 7 συμμετοχές και 1 γκολ με την «κίτρινη φανέλα». Το τελευταίο καιρό έχει...

Άρης: Θετική στην πιθανότητα ο Νικόλας Ιωάννου να παραμείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του παρουσιάζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Νικόλας Ιωάννου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης στις 8 Ιανουαρίου (ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο) και από τότε έχει «γράψει» 7 συμμετοχές και 1 γκολ με την «κίτρινη φανέλα».

Το τελευταίο καιρό έχει παραγκωνιστεί λίγο αγωνιστικά, όμως πρόσφατα ο Άκης Μάντζιος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι αξιόλογος και πως στη συνέχεια θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Προς το παρόν αγγλικά ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ και συγκεκριμένα το σάιτ nottinghamforest.news, σημειώνει: «Η Αγγλική ομάδα είναι “ανοιχτή” στο να συζητήσει αυτήν την εξέλιξη, ανάβοντας το “πράσινο φως” για μια συμφωνία, εφόσον ικανοποιηθεί και οικονομικά. Άλλωστε Μπλέικετ και Μπονγκ έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, συνεπώς η Νότιγχαμ έχει λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ».

Επίσης στο άρθρο φιλοξενούνται και οι πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο πατέρας του, Δημήτρης Ιωάννου, στις οποίες τόνισε πως ο Νικόλας Ιωάννου θέλει να παραμείνει στον Άρη και του χρόνου.

Από την πλευρά του ο Άρης δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τον παίκτη. Βεβαίως πρέπει να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση Ντουρμισάι, προκειμένου η ομάδα να έχει το δικαίωμα για μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)