ΑΡΗΣ

Άρης: Το λύνει ο Γιουνές, έτοιμος για Πετρολούλ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για το διαζύγιο με τον Τυνήσιο επιθετικό

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που ήθελε έστω και την τελευταία στιγμή να «κόψει» από το ρόστερ του ο Άρης. Φαίνεται τελικά πως μόνο για τον Χαμζά Γιουνές θα αποδεσμευτεί, όπως αναφέραμε.

Η πίεση που ασκήθηκε στον Τυνήσιο ήταν μεγάλη. Προτάσεις υπήρχαν και στο παρά ένα αποφάσισε να υπογράψει. Μόνο αυτό απομένει για την ακρίβεια προκειμένου να επικυρωθεί η λύση του συμβολαίου του. Με το που γίνει, ο Άρης θα πάρει μία ανάσα της τάξης των 170.000 ευρώ.

Κάπως έτσι άνοιξε και ο δρόμος για να γίνει η μεταγραφή του Αμπού Μπα. Ίσως να μην είναι και η μοναδική. Θα ήθελαν στη Θεσσαλονίκη να υπάρξει τουλάχιστον άλλη μία αποχώρηση, αλλά δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάτι τέτοιο.

Για τον Γιουνές, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, ο ΠΑΣ Γιάννινα του είχε κάνει υπερβολικά καλή πρόταση. Οι δυσκολίες, όμως, ήταν πολλές με τον παίκτη να θέλει να επιστρέψει στη Ρουμανία. Η επιθυμία του φαίνεται πως τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Η Πετρολούλ του προσφέρει μόλις 70.000 ευρώ, αλλά τον παίκτη τον νοιάζει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Γι’ αυτό και παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, δεν ψήθηκε να πάει αλλού. Για την ιστορία, εάν δεχόταν να πάει στα Ιωάννινα, θα έπαιρνε ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ! Υπερβολικά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Και μπορεί να μην έβαζε όλα τα λεφτά ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η φόρμουλα είχε βρεθεί ώστε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της κατηγορίας. Εννοείται πως οι Ηπειρώτες θα αναγκαστούν τώρα να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ