Άρης: Ο Μάριος Σιαμπάνης βγήκε από τη... ναφθαλίνη και με τις εμφανίσεις του, εξέθεσε όλους όσους δεν του έδιναν την ευκαιρία!

Άρης: Ο Σιαμπάνης αν πάρει τις ευκαιρίες του και στηριχθεί στις «στραβές» ίσως γίνει το next big thing.

Άρης: Ο Μάριος Σιαμπάνης βγήκε από τη… ναφθαλίνη και με τις εμφανίσεις του, εξέθεσε όλους όσους δεν του έδιναν την ευκαιρία!

Μετά από ένα περίπου χρόνο που βολόδερνε μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ο Μάριος Σιαμπάνης βγαίνει από τη… ναφθαλίνη και ξεκινάει βασικός – αναγκαστικά αφού ήταν ο μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας – στο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι ο κορυφαίος του Άρη και κρατάει μόνος του το μηδέν. Ο Άρης δεν κερδίζει, αλλά θα μπορούσε εύκολα να είχε χάσει.

Βασικός και στη ρεβάνς Κυπέλλου στη Λαμία. Ο Άρης μένει εκτός θεσμού, ο Σιαμπάνης πάλι σταθερός, και παρών όπου χρειάστηκε, χωρίς να ευθύνεται για το γκολ του Τζανετόπουλου.

Ο Κούεστα επιστρέφει από τον τραυματισμό του, αλλά ο Σιαμπάνης παίρνει τα γάντια του βασικού και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Άρης σκοράρει, αλλά ο νεαρός κίπερ είναι εκείνος που κρατάει με τις επεμβάσεις του, τους Αγρινιώτες εκτός παιχνιδιού.

Σε 48 ώρες και κάτι, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Βικελίδης».

Ο Σιαμπάνης ανταποκρίθηκε στο 100% και απλά δεν γίνεται να μην ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Ένωση. Είναι δεν είναι έτοιμος ο Κουέστα.

Ο Τζέγκο πουλήθηκε. Ο Σιαμπάνης είναι 22 χρονών. Εύκολα αν και ο ίδιος γίνει… περισσότερο επαγγελαμτίας, θα αποτελέσει ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον Άρη, που ενδεχομένως θα κερδίσει πολλά περισσότερα, από όσα, ίσως να χάσει, στηρίζοντας τον, διατηρώντας τον κάτω από τα γκολπόστ. Ακόμα και στη… στραβή!