Άρης: Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και ένα ενδεχόμενο ban από το CAS, κρίνουν τις ανανεώσεις.

Άρης: Μεταγράφες και τυχόν απαγόρευση μεταγραφών, κρίνουν τις ανανεώσεις!

Άρης: Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και ένα ενδεχόμενο ban από το CAS, κρίνουν τις ανανεώσεις.

Πόσους θα πάρει, να σας γράψω πόσοι θα ανανεώσουν το καλοκαίρι! Ο Άρης κάνει κανονικά μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά το καλοκαίρι δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να ενισχυθεί. Γι’ αυτό λοιπόν και οι δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Τώρα που δεν υπάρχει ban και έχει ελευθερία κινήσεων να «φορτώσει» το ρόστερ για να προλάβει τυχόν… στραβή που θα σκάσει από Ελβετιά μεριά και το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ήδη αποκτήθηκε ο Λας Πάλμα και υπάρχει η πρόθεση να έρθει κι άλλος εξτρέμ. Εκτός από τον Σίλβα. Επίσης δεν αποκλείεται να αποκτηθεί άμεσα και ο Πίρσμαν ο οποίος θεωρείται κλεισμένος για το καλοκαίρι.

Αν γίνουν κι άλλες κινήσεις τις επόμενες μέρες και πολύ συγκεκριμένες, αφού ο «Κάρυ» ψάχνει κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, 10άρι και σέντερ φορ, το καλοκαίρι το κύμα φυγής θα είναι… τσουνάμι, είτε υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές, είτε όχι.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Άρη που τελειώνουν τον Ιούνιο. Ο μόνος που έχει ανανεώσει είναι ο Μαντίνι.

Επίσημη πρόταση έχει γίνει (μόνο) στον Μπερτόγλιο, ο Καρυπίδης ανέβασε την αρχική του προσφορά, αλλά δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Αργεντίνο.

Τα άλλα 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι είναι των Σούντγκρεν, Τζέγκο, Κουέστα, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Γκάνεα, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουάρτε, Γκάμα, Μήτρογλου, Μάνου και Λόπεθ. Καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν από τους προαναφερθέντες. Με τον Τζέγκο και τον Σούντγκρεν έγινε μια κουβέντα, περισσότερο για να δουν οι άνθρωποι του Άρη που κυμαίνονται οι απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Τα σενάρια λοιπόν για τους 12 είναι τα εξής δύο:

Αν ο Άρης δεν θα μπορέσει να κάνει τελικά μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι, κάποιοι που δεν θα έχουν αναπληρωθεί τα κενά τους την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα κληθούν να ανανεώσουν.

Αν ο Άρης αποφύγει τελικά το ban, από τους 12 αν θα κληθούν να μιλήσουν για ανανέωση, περισσότεροι από… τρεις, θα είναι τεράστια έκπληξη!