Άρης: Ξεκαθαρίζει του Τσόριτς, αποφασίζει o διεθνής Κροάτης της Ρόμα

Οι μεταγραφές πλησιάζουν στο φινάλε τους και ο Άρης με την Ρόμα περιμένουν την απόφαση του διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικού Άντε Τσόριτς.

Διατεθειμένος να περιμένει ως το… τελευταίο λεπτό είναι ο Άρης, αναφορικά με την περίπτωση του Άντε Τσόριτς.

Ο «Θεός του πολέμου» θέλει να αποκτήσει τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Ρόμα με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να ξεπεραστούν κάποια θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαιώνει ο Άρης: Την Παρασκευή στο Κατάρ ο Φετφατζίδης

Αρης, Ρόμα και παίκτης βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν οι απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη. Πάντα φυσικά βάσει των δυνατοτήτων που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν μπορεί να καλύψει το σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ το οποίο λαμβάνει ο Τσόριτς από τους Ρωμαίους.

Αρχικά η Ρόμα πρότεινε στους «κίτρινους» να καλύψουν το μισό συμβόλαιο, ωστόσο με δεδομένο οτι ο Θόδωρος Καρυπίδης θα χρειαστεί να δώσει ένα «γερό» ποσό για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, κρίθηκε υπερβολικό.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα οι δύο ομάδες είναι πιθανό να τα βρουν στο 1/3 του συμβολαίου του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα αυτό δεν αρκεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κι αυτό λόγο στο που θα δοθεί ο Τσόριτς έχει και ο ίδιος ο 23χρονος.

Πάνω σε αυτό υπάρχει πρόταση και από την Ολλανδία, έτσι τα προσεχή 24ωρα ο παίκτης θα πρέπει να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα τγου.

Ο Άρης μπορεί να περιμένει ως τις 5 Οκτωβρίου όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, δείχνοντας διάθεση να περιμένει τον Τσόριτς καθώς πρόκειται για καλή περίπτωση.

Παράλληλα εξετάζονται και άλλες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα του Άκη Μάντζιου και της διοίκησης, κυρίως από το εξωτερικό.