ΑΡΗΣ

Χαριστέας: «Έχω να πω πολλά, αλλά δεν είναι η ώρα»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Άγγελος Χαριστέας, που χρησιμοποίησε το προσωπικό του Instagram, για να το πετύχει. Συγκεκριμένα, πήρε θέση για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως αν και έχει πολλά να πει, η ώρα δεν είναι η κατάλληλη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Άρης 3-1: 4 γκολ, 1 δοκάρι και...
Χαριστέας: «Έχω να πω πολλά, αλλά δεν είναι η ώρα»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Άγγελος Χαριστέας, που χρησιμοποίησε το προσωπικό του Instagram, για να το πετύχει.

Συγκεκριμένα, πήρε θέση για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως αν και έχει πολλά να πει, η ώρα δεν είναι η κατάλληλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Άρης 3-1: 4 γκολ, 1 δοκάρι και χαμένο πέναλτι (vid)

«Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από́ ένα παιχνίδι αλλά́ από́ την συνολική́ εικόνα που έχουν σε όλη την χρονιά, όπως επίσης και από́ την επίτευξη των στόχων. Όταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι, είσαι loser αλλά́ όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner.

Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπλανώ από φυσιολογική από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και παραμένει στην κούρσα του κυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Έχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας. VAMOS», έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας.

 

View this post on Instagram

 

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων .Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winer. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους .Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους .Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του κυπέλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό .Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα.Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας .VAMOS @arisfc_official 💪💪💪

A post shared by Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) on

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ