ΑΡΗΣ

Δεν θα έδινε ποτέ τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό ο Άρης

Οι πιθανότητες να επιτρέψει ο Άρης να πάει ο Ντανιέλ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό ήταν μηδαμινές. Κακές σχέσεις οι δύο σύλλογοι.
Οι πιθανότητες να επιτρέψει ο Άρης να πάει ο Ντανιέλ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό ήταν μηδαμινές. Κακές σχέσεις οι δύο σύλλογοι.

Ο Άρης δεν θα επέτρεπε να πάει ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Θα έκανε τα πάντα για να μην το δει εκεί ο Θόδωρος Καρυπίδης. Δεν έχουν καλές σχέσεις τα δύο club αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, ο Μαντσίνι οδεύει προς Ολυμπιακό και για να μην τον κάνει το «τριφύλλι» παίκτη του.

Αφήστε απέξω τις όποιες σκοτεινές ιστορίες. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να αντιληφθεί κανείς πως ο Άρης δεν θα έδινε τον Ντανιέλ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Μόνο με τον τρόπο που προσπάθησε να το πάει ο Αργεντίνος (προσφυγή) υπήρχε μία ελπίδα, αλλά σιγά μην άφηνε το θέμα στην τύχη του ο Θόδωρος Καρυπίδης που ήξερε πως ο Μαντσίνι είναι σε mood μεταγραφής.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Μαντσίνι και οι καλές σχέσεις Άρη – Ολυμπιακού

Αρχικά, δεν είναι κακό ούτε μεμπτό πως έχει καλές σχέσεις ο Ολυμπιακός με τον Άρη. Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει αναφέρει πως οι θέσεις του ταιριάζουν με αυτές της ομάδας του Πειραιά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να αποκτήσει τον Μαντσίνι. Αλλά αυτό δεν είναι το ζήτημα. Το που θα πάει. Αλλά το που δεν θα πάει ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ.

Στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινε ποτέ. Το ήξεραν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρά τα σενάρια. Υπαρκτά ήταν τα σενάρια, αν ο παίκτης δεν ήταν πληρωμένος. Αλλά δεν τον άφηναν έτσι οι Θεσσαλονικείς. Μόνο τις καταγγελίες που έγιναν από τους πρωτοπόρους της Super League για Καρυπίδη και Ζερβίνιο να αναλογιστεί κανείς, θα καταλάβει ποιες είναι οι σχέσεις των δύο συλλόγων.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Αποκάλυψη! Ταξίδι για μεταγραφές ο Καρυπίδης!

Ο Μαρσέλο δεν ήθελε – Ο Βρσάλικο δεν μπορούσε – Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό – Το παράδειγμα Βαλμπουενά και Χάμες (audio)

Δείτε επίσης

Τέλος ο Σασμός από τον Alpha – Τι έχει συμβεί;

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ