Ευκαιρία να λυθεί και το θέμα του Άρη με τη FIFA

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε σημείο… υπό του μηδενός. Γεγονός που ανάγκασε την Κυβέρνηση και μάλιστα προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαγγείλει μνημόνιο συνεργασίας με τις UEFA και FIFA. Παράλληλα στον Άρη το βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία, μεταξύ των θεμάτων που θα πέσουν στο τραπέζι, να τεθεί και αυτό που αφορά τα χρέη των...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε σημείο… υπό του μηδενός. Γεγονός που ανάγκασε την Κυβέρνηση και μάλιστα προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαγγείλει μνημόνιο συνεργασίας με τις UEFA και FIFA.

Παράλληλα στον Άρη το βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία, μεταξύ των θεμάτων που θα πέσουν στο τραπέζι, να τεθεί και αυτό που αφορά τα χρέη των παλιών ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αλ Κωτάκης: Η απάντηση του Άρη πρέπει να είναι αυτή!

Η… ολιγωρία της ελληνικής ομοσπονδίας έχει παίξει ρόλο στο γεγονός ότι η ομάδα τους παραμένει «εγκλωβισμένη» στο θέμα των μεταγραφών τόσο όσον αφορά την ξένη όσο και την εγχώρια αγορά.

Έτσι στον Άρη λένε ότι η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος πρέπει να βγουν μπροστά και να θέσουν ξεκάθαρα το θέμα αυτό τους επιτελούς της Ευρωπαϊκής, αλλά και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Εξάλλου, ο Άρης με επιστολή του στην ΕΠΟ ζητάει να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την FIFA, ώστε να το ban στις μεταγραφές να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Άρης έχει τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία για οφειλές , ύψους 1,2 εκατ. ευρώ., τα οποία όμως αφορούν την παλιά ΠΑΕ, η οποία τελεί υπό εκκαθάριση.

Μάλιστα, στον Άρη τονίζουν πως το ζήτημα αυτό μπορεί να αφορά και άλλες ομάδες. Συνεπώς αποτελεί υποχρέωση της κυβέρνησης το θέμα αυτό να τεθεί και στην προσεχή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Τέλος, με αφορμή το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν εκδίδει δελτίο στον Παναγιώτη Σενγκέργκη η ΠΑΕ Άρης στρέφεται εκ νέου στο διαιτητικό δικαστήριο, προκειμένου να δικαιωθεί όπως και στην περίπτωση Ντουρμισάι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram