Υπόθεση Σιαμπάνη: Ποινική δίωξη σε δύο άτομα - Προσπάθεια δωροδοκίας για στοιχηματικούς λόγους!

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε δύο άτομα για την εμπλοκή τους στη υπόθεση Σιαμπάνη και την προσπάθεια δωροδοκίας για στοιχηματικούς λόγους!

Υπόθεση Σιαμπάνη: Ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την εμπλοκή τους στη προσπάθεια δωροδοκίας για στοιχηματικούς λόγους, του ποδοσφαιριστή του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη ενώ από την έρευνα δεν προέκυψε συμμετοχή άλλης ομάδας.

Η διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έπειτα από δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την υπόθεση, σε συνέχεια της καταγγελίας που πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Διαβάστε επίσης:

Σημαιοφορίδης για την υπόθεση Ρόουζ: «Δεν υπάρχει νομικό θέμα»

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ξεπέρασε σε θεάσεις και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Transfermarkt!

Mad Clip: Απίστευτες καταγγελίες από τον παππού του – «Έλειπε ο σταυρός από τη σορό»

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο