Για την εξαιρετική πορεία του Άρη φέτος μίλησε την Παρασκευή (12/3) ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, σε ραδιοφωνικό συνέντευξη που παραχώρησε. 

Για την εξαιρετική πορεία του Άρη φέτος μίλησε την Παρασκευή (12/3) ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, σε ραδιοφωνικό συνέντευξη που παραχώρησε.  Παράλληλα ο Καρατζιοβαλής, αναφέρθηκε στους τερματοφύλακες που διαθέτει ο Άρης και τους χαρακτήρισε όλους πολύ καλούς. Ξεχώρισε πάντως τον Σιαμπάνη τον οποίο όπως είπε τον είχε ξεχωρίσει από όταν ο τελευταίος ήταν 12 ετών, χαρακτήρισε αξιόλογο...

Για την εξαιρετική πορεία του Άρη φέτος μίλησε την Παρασκευή (12/3) ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, σε ραδιοφωνικό συνέντευξη που παραχώρησε. 

Παράλληλα ο Καρατζιοβαλής, αναφέρθηκε στους τερματοφύλακες που διαθέτει ο Άρης και τους χαρακτήρισε όλους πολύ καλούς.

Ξεχώρισε πάντως τον Σιαμπάνη τον οποίο όπως είπε τον είχε ξεχωρίσει από όταν ο τελευταίος ήταν 12 ετών, χαρακτήρισε αξιόλογο τον Μπουσέ, ενώ μίλησε και για το λάθος του Κουέστα με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ήταν απόλυτος στο πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας, λέγοντας πως δεν υπάρχει παράβαση στη φάση με τον Ίγκασον, εξηγώντας ότι τέτοιες φάσεις γίνονται πολλές φορές σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής στο Yellow Radio 101,7

Αρχικά για την διαχείριση στους τερματοφύλακες ανέφερε:

Φέτος είναι προτοτυπία αυτό που γίνεται, αλλά είναι πολύ καλοί και οι τρεις τερματοφύλακες και για αυτό ο προπονητής επιλέγει αυτόν τον τρόπο λειτουργείας. Το πώς βγαίνει αυτό θα φανεί στο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα κρατάει σε εγρήγορση και τους τρεις. Ο ανταγωνισμό σε κάνει να βελτιώνεσαι.

Για τον Κουέστα:

Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ ικανός τερματοφύλακας. Φάνηκε και πέρυσι στα πλέι-οφ το τι έχει να δώσει. Έχει κάνει όμως λάθη που στοιχίζουν στην ομάδα και στοιχίζουν και σε αυτόν.

Για τον Σιαμπάνη:

Ο Σιαμπάνης είναι ένα παιδί νέο, τον είχα δει από όταν ήταν 12 χρονών. Είχα διακρίνει από τότε ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Η εξέλιξη του ήταν αυτή που θα έπρεπε, αλλά θα μπορούσε να ήταν και ακόμη καλύτερη.

Είχα πει από τότε σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας να κινηθούν για την απόκτηση του. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και καλοί καθοδηγητές.

Για τον Μπουσέ:

Είναι ένα παιδί που ήρθε στην ομάδα, μπήκε σε δύσκολα παιχνίδια και έστειλα μηνύματα. Έκανε δύο-τρία λάθη αλλά έδειξε ότι είναι καλός τερματοφύλακας συνολικά.

Για το λάθος του Κουέστα με τον Ολυμπιακό:

Ήταν ένα πολύ κρίσιμο λάθος που έγινε σε μία στιγμή που ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, έκρινε μια πρόκριση. Αν γινόταν σε ένα ματς πρωταθλήματος θα λέγαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι και πάμε για το επόμενο.

Το λάθος του τερματοφύλακα στοιχίζει σε όλη την ομάδα γιατί είσαι τελευταίος.

Για το πέναλτι που δόθηκε στο ΠΑΟΚ-Άρης:

Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό γίνεται πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια μίας στατικής φάσης. Δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, αλλά άλλοι είναι αρμόδιοι. Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να δώσω αυτό το πέναλτι.

Παρόλα αυτά δόθηκε αυτό το πέναλτι, στέρησε από την ομάδα δύο βαθμούς.

Για το Άρης-ΟΦΗ ο Καρατζιοβαλής είπε:

Και η ομάδα και ο προπονητής διαχειρίζονται σωστά όλα τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Άρης τον ΟΦΗ γιατί δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να έχει τόσες συνεχόμενες ήττες.

Για την δεύτερη θέση του Άρη:

Είναι δίκαια δεύτερος και θα μπορούσε να έχει ακόμη περισσότερους βαθμούς. Ο Άρης έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη την χρονιά για να δικαιολογεί την θέση που έχει.

Είναι κοντά στην ομάδα που είχαμε από το 2006 μέχρι το 2010 και αν ήταν και ο κόσμος κοντά θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Είναι όμορφο σε αυτό το Ελληνικό πρωτάθλημα να βλέπεις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ας δώσουμε προτεραιότητα στους Έλληνες προπονητές. Να αφήσουμε τον Μάντζιο να κάνει την δουλειά του και από εκεί να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τις οδηγίες που δίνει στην ομάδα σε κάθε αγώνα φαίνεται ότι ο Άρης παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Στηρίξτε τον Έλληνα προπονητή, έχω κάνει και με ξένους και δεν έχουν καμία διαφορά, κατέληξε ο Καρατζιοβαλής.