Καρυπίδης για το νέο γήπεδο: «Θα κοστίσει συνολικά 30 εκ. ευρώ, πρώτα θα γκρεμιστεί η θύρα 2 που θα γίνει δυόροφη»

Η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας έβγαλε μπόλικες ειδήσεις.

Η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας έβγαλε μπόλικες ειδήσεις.

Μία απ’ αυτές αφορά την ανακατασκευή του «Κλέανθης Βικελίδης». Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποκάλυψε το συνολικό κόστος, αλλά και τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν.

«Γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο, έγινε συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, για να προχωρήσουμε για την ανακατασκευή του γηπέδου. Θα γίνει αυτό σε τρεις φάσεις. Έχουμε επισκεφθεί την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το τεχνικό τμήμα και δουλεύουμε για να πάρουμε την αδειοδότηση του γηπέδου και σύντομα θα υπάρξει μια παρουσίαση», τόνισε ο Καρυπίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης – Καρυπίδης: «Στα 2.5 εκ. ευρώ η ζημία, μας εκβίαζαν οι παίκτες για το ban»

Και συνέχισε: «Πρώτα θα γκρεμιστεί η θύρα 2 και θα δημιουργηθεί μια σκεπαστή κερκίδα. Μετά θα ακολουθήσουν τα πέταλα και μετά οι θύρες 7-9. Το έργο θα κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ, θα δούμε τι θα πάρουμε από τη περιφέρεια και τα υπόλοιπα θα τα χρηματοδοτήσει η εταιρεία μας».

Ενώ αργότερα, σε ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα τόνισε: Θα χρειαστεί περίπου έναν χρόνο για να βγουν οι άδειες. Έχουμε επιλέξει να μη μιλάμε και θα συνεχίσουμε έτσι. Θα προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το πρώτο κομμάτι πιστεύω ότι θα ξεκινήσει εντός εξαμήνου.