ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: «Ιδιαίτερη σημασία φέτος η ΔΕΘ και για τον Άρη»

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε για την φετινή ΔΕΘ

Δήλωση για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας την σημασία που έχει και για την ομάδα του Άρη.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της φετινής έκθεσης, η οποία συμπίπτει με την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί ορόσημο στο γίγνεσθαι, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας με πολύ ενεργές πτυχές επήρειας και στο εξωτερικό.

Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία διότι φέτος συμπίπτει με την επιστροφή του ιστορικού μας Συλλόγου στη θέση που ανήκει, γεγονός το οποίο και μας δημιουργεί το καθήκον να σταθούμε ισχυροί υποστηρικτές τόσο σημαντικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτής είναι πολύ σημαντικό να χαιρετίσουμε την έμπρακτη συμμετοχή και δυναμική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μια χώρα, η οποία χαρακτηρίζεται από την έννοια του Νέου Κόσμου, που με όλη την ορμή, δύναμη και ισχύ του επενδύει στην χώρα μας και αναβαθμίζει την αίγλη της κοιτίδας του πολιτισμού και της Δημοκρατίας, την Ελλάδα».

Άρης και στο Pornhub! (pic)

Ο Μάβραϊ είναι απόκτηση statement από τον Αρη

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ