Ο νέος προπονητής του Άρη σκοπεύει να φέρει κάποιους νεαρούς από τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» - Προτάθηκε ο 19χρονος αμυντικός μέσος Μπουσκέτς

Ο Πάκο Ερέρα έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Βαρκελώνη και φυσικά με την Μπαρτσελόνα, κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτεί για να ενισχύσει τον Άρη εν όψει και της επόμενης χρονιάς που θα βρει τους «κίτρινους» στη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος προπονητής έχει κάνει ήδη κρούση στους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα», ώστε να πάρει κάποιους από τους νεαρούς της «Μασία». Στόχος είναι να βγουν και οι δύο πλευρές ωφελημένες.

Από τη μία η Μπαρτσελόνα που θα δώσει κάποιους παίκτες να «ψηθούν» και να επιστέψουν πιο έτοιμοι και από την άλλη ο Άρης, που θα βρει νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα διψούν για διάκριση.

Σε αυτό το πλαίσιο δείχνει να βρίσκεται ο Οριόλ Μπουσκέτς. Πρόκειται για ένα 19χρονο αμυντικό μέσο, με ύψος 1,85 ο οποίος φέτος είχε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Β’. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις.