Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να μην πουλήσει την παρούσα χρονική στιγμή τον  Ντάνιελ Μαντσίνι και του ανεβάζει το συμβόλαιο!

Κρούση για τον Ντάνιελ Μαντσίνι έχει δεχθεί ο Άρης, από ομάδα της Super League, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime!

Σε συζητήσεις με ομάδα της Super League για την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι ο Άρης!

Ποδοσφαιριστής του Άρη μέχρι το 2024 είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, καθώς η «κίτρινη» ΠΑΕ του προσέφερε νέο συμβόλαιο για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έκανε επέκταση για άλλα δύο χρόνια τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά δεν είναι δεδομένο οτι θα το εξαντλήσει κιόλας!

Ο 24χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα», με τις εμφανίσεις να έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Άρης είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ομάδας από το MLS, χωρίς να προχωρήσει κάτι, αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης, οπως τόνιζε τότε στο περιβάλλον, δεν ήταν διατεθειμένος να… χαρίσει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει νέο και πολύ «ζωηρό» ενδιαφέρον για τον Μαντσίνι, αλλά αυτή τη φορά όχι από ομάδα του εξωτερικού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι η ομάδα που έχει στη λίστα της τον Αργεντίνο είναι Σουπερλιγκάτη, η οποία το έχει προχωρήσει το θέμα, έχοντας «χτυπήσει» με κάθε επισημότητα την «πόρτα» των «κιτρινόμαυρων».

Η Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ που αγωνίζεται στα play off και δεν είναι ο Ολυμπιακός, όπως αρκετοί ενδεχομένως να υπέθεσαν, έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Αργεντίνο, κάνοντας κρούση στην ΠΑΕ Άρης. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που είναι… καρατσεκαρισμένες, έχουν ξεκινήσει, και μάλιστα φαίνεται πως βρίκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για την ακρίβεια, η πρώτη επαφή έγινε πριν από 1,5 περίπου μήνα, αλλά η ενδιαφερόμενη ομάδα επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος!

Ο Καρυπίδης το κουβεντιάζει, αλλά δεν βιάζεται σε καμία περίπτωση, αφού γνωρίζει για τον Μαντσίνι θα προκύψουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Εκτός αν η πρόταση που κατατεθεί είναι τέτοια που καλύψει τα οικονομικά του «θέλω» για την πώληση του ποδοσφαιριστή.