Τερζής: «Καλή προπόνηση για τον Άρη, στόχος να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου»

Ο Τόλης Τερζής μίλησες μετά τη νίκη του Άρη επί της Αγ. Μαρίν. Βέροιας, τονίζοντας ότι στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στις 17 Σεπτέμβρη.

Ο Άρης νίκησε με 4-0 στο πρώτο του φιλικό την Αγία Μαρίνα Βέροιας, με τον συνεργάτη του Μίχαελ Ένινγκ Τόλη Τερζή να τονίζει ότι σημασία έχει ο «Θεός του πολέμου» να είναι έτοιμος στις 17 Σεπτεμβρίου όταν δίνει το πρώτου ευρωπαϊκό ματς. 

Αρχικά ο Τερζής δήλωσε: «Θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε γήπεδο με κανονικές διαστάσεις και να δώσουμε από ένα ημίχρονο σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό, τα πατήματά μας. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη με διπλές προπονήσεις, αρκετά κουραστική. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Απώτερος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου, στον ευρωπαϊκό αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ξεμούδιασε» με «4άρα» ο Άρης – Σκόραραν Ντάτκοβιτς-Μάνος, δύο γκολ ο Χατζηπιρπιρίδης!

Συνεχίζοντας ο βοηθός του Γερμανού τεχνικού πρόσθεσε: «Ήταν μια καλή προπόνηση για μας, για όλα τα παιδιά. Έχουμε άλλη μια βδομάδα πάνω στο βουνό, θέλουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την Ευρώπη».

Επίσης ο Τερζής ρωτήθηκε αν είδε πράγματα που γίνονται στην προπόνηση και βγήκαν στο πρώτο φιλικό και απάντησε: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση και σε ροή αγώνα και στις στατικές φάσεις. Έχουμε δρόμο μεγάλο μπροστά μας, αλλά τα παιδιά δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο, μεγάλη διάθεση, λειτουργούν σαν επαγγελματίες και αυτό είναι το ευχάριστο»«.