Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα μετά τη είδηση πως ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Ο Νίκος Τσουμάνης εντοπίστηκε νεκρός  στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά το πρωί της Τρίτης (5/10) απο ψαράδες δίχως να έχει σφυγμό, ενώ ούτε η μεταφορά του στο νοσοκομείο μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο βρήκαν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν του Μακεδονικού στη θέση του οδηγού και γύρω από το λαιμό του περασμένα τρία πλαστικά tire up, όπως αυτά, που χρησιμοποιούνται για δεσίματα. Από αυτά προήλθε ο θάνατός του σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία θανάτου  κάτι που θα γίνει μετά τη νεκροψία- νεκτροτομή με όλα τα σενάρια να «παίζουν» ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Να αναφέρουμε ότι η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου καθώς μερικά από τα πιο μεγάλη ξένα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στο θλιβερό συμβάν. Όπως είναι η ιταλική Gazzetta delo sport, την Ισπανική Marca, την Πορτογαλική Abola, την αγγλική Mirror, ακόμη και η OGlobo.

Μετά την ΠΑΕ Άρης και το συγκλονιστικό βίντεό της για τον Νίκο Τσουμάνη και ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης, αποχαιρέτησε με ανάρτησή του τον 31χρονο ποδοσφαιρική.

Δείτε παρακάτω

Η ανάρτηση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την είδηση πως ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός.