Sportime

Ξανά σε αναμμένα κάρβουνα ο Άρης για την υπόθεση Ντουρμισάι στο CAS

Ακόμη έναν μήνα θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή στον Άρη για να μάθουν την απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. 

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Το «σίριαλ» της εκδίκασης της υπόθεσης του Φιορίν Ντουρμισάι από το CAS δείχνει να μην έχει τέλος, μιας και δόθηκε νέα παράταση.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άρης: Το «σίριαλ» της εκδίκασης της υπόθεσης του Φιορίν Ντουρμισάιαπό το CASδείχνει να μην έχει τέλος.

Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν μέχρι αύριο (11/3) την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου, όμως, έλαβαν επίσημη ενημέρωση για νέα παράταση, αυτή τη φορά μέχρι τις 8/4.

Φυσικά, όπως διαβάσατε στο Sportime ενός καλού (από το CAS) και για τον Ντουρμισάι έπονται, μιας και απ' ότι φαίνεται αυτή είναι η τελευταία ή στη χειρότερη η προτελευταία αναβολή που δόθηκε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, άλλωστε, επηρεάζει άμεσα και τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το θέμα των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο.

Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά την απόλυτη δικαίωση της ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση Λάσκοφ.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα