Ο Άρης έχει ανακοινώσει τον Πίτερ Ετέμπο, αλλά ο Νιγηριανός δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στις προπονήσεις, λόγω του γνωστού θέματος με τη βίζα.

Το θέμα με τη βίζα του Πίτερ Ετέμπο δεν έχει λυθεί. Γιατί καθυστερεί και πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νιγηριανός.

Ο Άρης έχει ανακοινώσει τον Πίτερ Ετέμπο, αλλά ο Νιγηριανός μέσος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στις προπονήσεις.

Ο Πίτερ Ετέμπο λόγω του προβλήματος γραφειοκρατικής φύσεως, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με την βίζα του Νιγηριανού μέσου δεν έχει διευθετηθεί ακόμα, αν και τις τελευταίες ημέρες τόσο από πλευράς ΠΑΕ, όσο και από εκείνη του ποδοσφαιριστή γίνονται μεγάλες προσπάθειες για λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ασχοληθεί με το πρόβλημα του Ετέμπο, αλλά οι συγκυρίες δεν έχουν βοηθήσει.

Πιθανότατα ο Ετέμπο αν ήταν ήδη στην Θεσσαλονίκη, αν δεν είχε προκύψει ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Τις τελευταίες μέρες η Αγγλία τελεί υπό καθεστώς αργίας και είναι δύσκολο να τρέξει το θέμα της βίζας του Ετέμπο.

Από πλευράς διοίκησης ωστόσο εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία οτι ο Ετέμπο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να τεθεί στη διάθεση του Άλαν Πάρντου.

Το ευχάριστο είναι οτι ο Ετέμπο τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας για το φιλικό με την Αλγερί το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27/9.

Άρης: Το scouting του Πάρντιου και το ερωτηματικό με την ετοιμότητα του Ετέμπο!

Η ιδιαιτερότητα με την βίζα του σε συνάρτηση με το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν ελεύθεροι, δεν επέτρεψε να γίνει by the book η διαδικασία απόκτησης του Ετέμπο.

Ο Νιγηριανός μέσος, για τον οποίο ο Άλαν Πάρντιου έχει εξαιρετική άποψη, δεν έχει περάσει από εργομετρικά. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Στόουκ, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν τίθεται κανένα θέμα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο είναι το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί για αγωνιστεί.

Οι συστάσεις από την Αγγλία που πήρε ο Πάρντιου κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που λείπουν από την μεσαία γραμμή του Άρη, η οποία θα… πορευθεί με τους Ντουκουρέ, Νταμπό και Ντιόπ μέχρι ο Ετέμπο να αποτελέσει μια ακόμα επιλογή για τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων».